استقلال از شانس استقلال و پرسپولیس برابر بود
دوشنبه 1 مهر 1398 - 03:08:31

به گزارش تبسم مهر محمدرضا عادلخانی پیشکسوت تیم فوتبال استقلال  درباره مصاف تیم‌های استقلال و پرسپولیس که با شکست یک بر صفر سرخ‌پوشان به پایان رسید، گفت:‌ یک بازی معمولی را شاهد بودیم و دو تیم شانس برابری برای برد داشتند. موقعیت‌های گل کم بود و استقلال از موقعیت‌های خودش استفاده نکرد. علی کریمی بازیکن استقلال پنالتی خوبی را نزد و این شانس استقلال هم از دست رفت و در مقابل پرسپولیس توانست از موقعیت خود استفاده کند و بازی را ببرد. تیم استقلال از نظر بدنسازی از باقی تیم‌ها آماده‌تر است اما از نظر تاکتیکی باید کارهای بیشتری انجام دهند.

او افزود: هر دو تیم قادر بودند یک بر صفر بازی را ببرند و شانس برابری در بازی داشتند.

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال درباره علت باخت استقلال گفت:‌ استقلال خیلی از بازیکنانش را از دست داده و زمان می برد تا تیم  جا بیفتد. سرمربی استقلال برای اینکه عملکرد خوبی از خود نشان دهد نیاز به زمان دارد اما فوتبال امروز حالت حرفه‌ای پیدا کرده است و این زمان برای مربی وجود ندارد. همینطور هواداران با مشاهده چند باخت شروع به شعار دادن علیه سرمربی می‌کنند و این کار سرمربی را سخت می‌کند.

او درباره داوری بازی گفت: داور باید قدرت بیشتری از خود نشان دهد و اجازه این همه اعتراض به بازیکن ندهد. همانطور که در فوتبال جهان تعریف شده است.

پیشکسوت استقلال برای بهبود نتایج استقلال پیشنهاد داد: استراماچونی باید زودتر نقاط ضعف تیم را پیدا کند و مشکلات را حل کند. بازیکنان هم نباید دنبال بهانه و حاشیه باشند و باید تلاش کنند تا به نتیجه خوبی برسند.


http://tabasomemehr.ir/fa/News/69117/استقلال-از-شانس-استقلال-و-پرسپولیس-برابر-بود
بستن   چاپ