آخرین مطالب

کرمانشاه از نظر تورم جایگاه ششم را در کشور دارد

کرمانشاه از نظر تورم جایگاه ششم را در کشور دارد

  بزرگنمایی:
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمانشاه گفت: بر اساس آماری که آذرماه توسط بانک مرکزی منتشر شد، کرمانشاه از نظر تورم جایگاه ششم را در کشور دارد.

 به گزارش تبسم مهر هدایت حاتمی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ویژه شهرستان هرسین اظهار داشت: اشتغال، تورم و توزیع عادلانه درآمدها بین دهک های مختلف جامعه، سه دغدغه ی مهم مدیریت ارشد استان هستند که آثار آن ها در سایر مقوله های اجتماعی نیز به چشم می خورد.

وی افزود: اما اشتغال مهم ترین دغدغه همه نخبگان و مردم استان است که بر سایر مسائل سایه انداخته است و با حل مشکل اشتغال، آسیب های دیگر حوزه ها نیز کاهش می‌یابند.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمانشاه بیان کرد: موضوع اشتغال را شهرستان به شهرستان و دستگاه به دستگاه و بانک به بانک رصد می کنیم و جلسات گارگروه اشتغال از جلمه مهمترین جلسات استان محسوب می شوند.

وی گفت: در تمامی شهرستان ها، بخش ها و حتی دهستان ها، دارای مزیت های ثروت ساز هستیم که می توانند به ایجاد اشتغال کمک کنند و فقط لازم است تدبیر، برنامه ریزی و اقدام جهادی و عالمانه انجام دهیم .

حاتمی عنوان کرد: با تلاش های صورت گرفته روند افزایشی نرخ بیکاری در استان تا حدودی کنترل شده است ولی هنوز رتبه یک بیکاری کشور هستیم و باید تلاش های خود را در این زمینه افزایش دهیم.

وی افزود: نرخ تورم کرمانشاه طی دو سال گذشته بالاتر از متوسط کشوری بود و در رتبه های اول قرار داشت و با تلاش های صورت گرفته در چند ماه اخیر علی رغم افزایش سطح عمومی قیمت ها در کل کشور و استان، رتبه استان شکل معکوس به خود گرفته و پله پله این جایگاه بهبود پیدا کرده است.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمانشاه اظهار داشت: بر اساس آماری که آذرماه توسط بانک مرکزی منتشر شده است، کرمانشاه در رتبه ششم تورم کشور قرار گرفته و کمتر از یک درصد با میانگین کشوری فاصله دارد.

وی گفت: بانک ها در زمینه ی ارائه تسهیلات به طرح هایی که سرمایه گذار آن دارای اهلیت، توانمندی و سرمایه کافی است؛ تسهیل گری کنند.

حاتمی تصریح کرد: پروژه ی پرورش بز سانن فرانسه یک طرح بسیار خوب برای منطقه است، این نژاد معروف اصلاح شده با چند قلوزایی و شیردهی مناسب می تواند ارزش افزوده ی مناسبی داشته باشد و با تکثیر آن در منطقه شاهد اصلاح نژاد و به صرفه شدن دامپروری در منطقه باشیم و دراین زمینه رییس جهاد کشاورزی و رییس بانک کشاورزی جلسه مشترکی را برای حل مشکلات موجود برگزار کنند تا سرمایه گذار هرچه زودتر کار خود را آغاز کند.

وی اظهار داشت: کرمانشاه رتبه اول بیکاری است و در این شرایط به هیچ وجه پذیرفتنی نیست عده ای در ادارات و دستگاه های دولتی مانع جذب سرمایه گذاری های جدید و بهبود فضای کسب و کار باشند، کمیته نظارت با بررسی های دقیق، این افراد را شناسایی و معرفی کنند تا با آن ها برخورد قانونی صورت گیرد.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمانشاه افزود: فرمانداران موظفند در هر شهرستان با توجه به ظرفیت های موجود، حداقل یک زنجیره ی ارزش را برای کالاهای مزیت دارشان تعریف کنند تا به عنوان یک مدل بر مبنای آن برنامه های اشتغال را پیش ببریم و در این میان شهرستان هرسین دارای پتانسیل های متنوعی همچون گلیم، پیاز و نخود است و می تواند چندین زنجیره ارزش افزوده را حول محور آن ها تعریف کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند