آخرین مطالب

مجروح شدن در زمین فوتبال!/ تیراندازی تکذیب شد ورزشی

مجروح شدن در زمین فوتبال!/ تیراندازی تکذیب شد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - دیدار تیم‌های شهرداری سقز و طلایی‌پوشان خرم‌آباد در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال نوجوانان نیمه‌تمام باقی مانده است. دیداری که در آن بازیکنان مجروح شدند!

تبسم مهر - به گزارش ایسنا، این دیدار 28 دی ماه برگزار شده و چنگیز اسماعیلی، سرمربی طلایی‌پوشان گفته است: " بازی اگر مساوی می‌شد ما در جدول می‌ماندیم. آن‌ها برای ماندن در جدول بازی‌ها باید بازی را می‌بردند. داور یکی از بازیکنان تیم مقابل را اخراج کرد و ما که با یک گل عقب بودیم، برای رسیدن به گل مساوی تلاش می‌کردیم که به یکباره تماشاگران وارد زمین شدند و بازیکنان ما را کتک زدند. یکی از بازیکنان ما را با سنگ زدند و بعد از آن صدایی آمد که به نظر من شلیک تیر هوایی بود."
این صحبت‌ها در حالی مطرح شده که شیرزاد، ناظر بازی، صحبت‌های سرمربی طلایی‌پوشان را رد کرده و گفته است: "تماشاگری که به داخل زمین سنگ پرتاب کرد کار ناشایستی انجام داده و این موضوع را برای فدراسیون فوتبال گزارش کرده‌ام، اما اصلاً این طور نیست که در بازی تیر هوایی شلیک شده باشد. همه بازیکنان تیم میهمان به صورت سرپایی مداوا و از بیمارستان مرخص شدند."
ولی‌الله خسروی، رییس هیأت فوتبال لرستان در خصوص این بازی به ایسنا گفت: در دقیقه 86 و در حالی که تیم میزبان 10 نفره بوده، یکی از بازیکنان تیم طلایی‌پوشان توسط تماشاگری با سنگ زخمی می‌شود که الان در بیمارستان سقز بستری است.
او ادامه داد: پس از آن تماشاگران به داخل زمین آمده و با بازیکنان تیم خرم‌آبادی درگیر شده‌اند اما این که گفته می‌شود چندین نفر از اعضای تیم در بیمارستان بستری هستند، صحت ندارد.
خسروی افزود: اعضای تیم طلایی‌پوشان به خرم‌آباد آمده و فقط سرپرست تیم به عنوان همراه در کنار بازیکن مصدوم در بیمارستان مانده است.
رییس هیأت فوتبال لرستان تأکید کرد: سازمان لیگ باید نظارت بیش‌تری بر ورزشگاه‌ها داشته باشد که اتفاق ناگواری رخ ندهد. ما در خرم‌آباد تمام موارد امنیتی را برای برگزاری دیدارها رعایت می‌کنیم.
هم‌چنین رضا رحمانی، رییس هیات فوتبال استان کردستان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از سری رقابت‌های فوتبال لیگ نوجوانان کشور، تیم خرم آباد، روز جمعه 29 دی ماه، میهمان هیات فوتبال سقز بود که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر شده بود که این دیدار راس ساعت 15 و 30 دقیقه آغاز شود.
او با بیان این که تیم خرم آباد با 11 بازیکن در این رقابت حضور پیدا کرده بودند، عنوان کرد: در طول 80 دقیقه بازی، تیم فوتبال سقز با یک گل از تیم میهمان جلو افتاد، که متاسفانه تیم حریف به دلیل این که هیچ‌گونه بازیکن تعویضی نداشت دست به یک کار غیر ورزشی زد.
رییس هیات فوتبال استان کردستان با بیان این که تیم خرم آباد قصد حاشیه سازی در بازی را داشت، گفت: در دقیقه 80 بازی یکی از بازیکنان تیم خرم آباد، در کنار داور دوم خودرا به روی زمین می‌اندازد و فریاد می‌کشد که تیر خورده‌ام و این موضوع دروغین باعث شد کادر فنی خرم آباد جو بازی را تخریب و بازی را ترک کنند.
رحمانی با بیان این که این حاشیه سازی تنها به دلیل این است، که تیم خرم آباد از باخت رهایی پیدا کند، بیان کرد: این مساله، حاشیه‌ای خنده‌دار و دروغین بود و هیچ گونه گزارشی مبنی بر این که این فرد تیر خورده است از واحد درمانی سقز گزارش نشده است.
وی با بیان این که بلافاصله بعد از این ماجرا، تیم در عرض نیم ساعت راهی شهر خود شد، خاطرنشان کرد: اگر بازیکنی تیر خورده است چرا و چگونه در عرض نیم ساعت از بیمارستان ترخیص شده و به سمت شهر خود حرکت کرده‌اند؟
رحمانی گفت: عکس منتشر شده در فضای مجازی مربوط به آسیب دیدگی یکی از بازیکنان است که در یک حادثه فوتبالی اتفاق افتاده و بیشتر از این ماجرا کذب محسوب می‌شود.
رییس هیات فوتبال کردستان یادآور شد: درباره این حاشیه سازی از سوی هیات فوتبال شکایتی تنظیم و تقدیم فدراسیون فوتبال خواهد شد.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند