معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد
ضرورت تبیین دستاوردهای علمی انقلاب برای جوانان
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی باید دستاوردهای علمی این انقلاب را برای جوانان تبیین کنیم.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در دیدار با مسئول بسیج اساتید و اعضای شورای بسیج وزارت علوم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تجلیل از فداکاری ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی، با بیان اینکه "در طول تاریخ معاصر ایران شاهد ظهور و سقوط جریانهای فکری مختلفی بودهایم"، اظهار داشت: پیروزی تفکر اسلامی در انقلاب و حاکمیت چهل ساله این تفکر، نشاندهنده قوت و پایداری اندیشه اسلامی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به تداوم مسیر انقلاب اسلامی علیرغم همه دشمنیها و توطئهها گفت: ماندگاری انقلاب اسلامی به علت قدرت سخت و نرم آن است.
دکتر غفاری افزود: برای تداوم حاکمیت نظام اسلامی باید مسیرها و روشهای مختلف در حوزه سیاستگذاری، برنامه ریزی و اجرا را مورد بررسی و کنکاش قرار دهیم تا با اصلاح و به کارگیری روشهای بهتر در سایه هدایت رهبری فرزانه انقلاب به سوی آرمانهای انقلاب اسلامی حرکت کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: آرمانهای انقلاب اسلامی ثابت هستند و همواره برای تحقق آنها تلاش میکنیم ولی مسیرها و تاکتیکهای تحقق آرمانها قابل اصلاح و بازنگری هستند.
وی تاکید کرد: باید شرایط روز جامعه را بررسی کنیم و متناسب با چالشهای روز راهکار ارائه کنیم؛ برای مثال در شرایط امروز بدون بررسی علمی نمیتوانیم از کنار مسائل مربوط به فضای مجازی عبور کرده و از آن غفلت کنیم.
دکتر غفاری اظهار داشت: شناخت و احصای مشکلات و تعیین اولویت و درجهبندی آنها گام اول برای اصلاح آنهاست و در این مسیر حتی نقد از درون برای عملکرد بهتر ما در آینده ضروری است.
وی بر ضرورت برنامهریزی در راستای برگزاری باشکوه برنامههای دهه فجر و بویژه حضور دشمنشکن در مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با امام و رهبری تاکید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در ادامه دکتر رشید جعفرپور، رئیس مرکز بسیج وزارت علوم گفت: این مرکز حدود 10 چالش و مسئله آموزش عالی را احصا کرده و در حال تدوین راهکارهای پیشنهادی برای رفع این مشکلات است.
وی تاکید کرد: قرار گرفتن یک رهبر فرزانه، انقلابی و فرهیخته، مشروعیت نظام اسلامی را تداوم میبخشد و در زمینه مشارکت سیاسی نیز با میانگین مشارکت 65 درصدی مردم در انتخابات مواجه هستیم. بنابراین تنها حوزه آسیبپذیر ما در عملکرد اجرایی و کار آمدی است که باید آن را تقویت کنیم.
دکتر جعفرپور با بیان اینکه بسیج، نهادی فراجناحی است که به همه دولتها برای تقویت نظام اسلامی کمک میکند، تصریح کرد: در این راستا، مرکز بسیج وزارت علوم برگزاری نشستهایی را با معاونتهای مختلف این وزارت پیشبینی کرده است تا پیشنهادهای فکری خودرا برای حل مسائل حوزههای مختلف ارائه کند.
انتهای پیام