آخرین مطالب

ظریف در پاسخ به نماینده قائم‌شهر:

وظیفه دارم که در برابر خارجی‌ها از منافع ملی کشور دفاع کنم/ تصمیم خروج از برجام با من نیست سیاسی

وظیفه دارم که در برابر خارجی‌ها از منافع ملی کشور دفاع کنم/ تصمیم خروج از برجام با من نیست

  بزرگنمایی:
تبسم مهر -

تبسم مهر -

وزیر خارجه کشورمان گفت: ما گزارش اجرای برجام را به مجلس ارائه کردیم؛ هر تصمیمی بگیرند انجام می‌دهم، چون تصمیم خروج از برجام با من نیست.
وزارت خارجه گزارش‌های خود را مرتبا به هیات نظارت بر اجرای برجام داده است/ نسبت به بدعهدی‌ها اعتراض کرده‌ایمبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، ظریف وزیر امور خارجه در جلسه علنی مجلس در پاسخ به سوال ادیانی نماینده قائم شهر درباره علت عدم اجرای کامل شروط 9 گانه رهبر انقلاب در خصوص اجرای برجام گفت: پیرو نامه مقام معظم رهبری هیأتی به نام نظارت بر برجام شکل گرفت که مسئول رسیدگی به اجرای مفاد نامه بود و وزارت امور خارجه گزارش‌های خود را به صورت منظم به این هیأت ارائه می‌کند و این هیأت تصمیم می‌گیرد که چگونه عمل کند.
وی افزود: کار هیأت نظارت بر برجام و وزارت امور خارجه این است که برنامه‌های مختلف درباره برجام را به اطلاع طرف مقابل برسانند و اقداماتی که باید انجام می‌شد توسط هیأت نظارت مورد تصویب قرار گرفت.
ظریف تصریح کرد: ما هر سه ماه یکبار گزارش‌های خود را به مجلس ارائه کردیم و تلاش ما این بوده که منافع جمهوری اسلامی با بهترین انتخاب‌ها انجام شود و اکنون می‌بینیم که آمریکا در موضع بغرنجی قرار گرفته و تلاش می‌کند تا از انزوا خارج شود.
وزیر امور خارجه بیان کرد: ایراد گرفتن به دستاوردهای جمهوری اسلامی راحت است اما نگاه کردن به شرایط واقعی و اینکه وزارت خارجه مجری تصمیمات نظام است امری مهم تلقی می‌شود و بنده وظیفه دارم که از منافع کشور در برابر خارجی‌ها دفاع کنم.
وی ادامه داد: برجام توانست آمریکا را در دنیا منزوی کند و در طول یک و نیم سال گذشته این کشور تلاش کرد تا از این عهدنامه خارج شود آیا طرفین ترکمنچای نیز تلاش کردند تا از آن قرارداد خارج شوند.
ظریف گفت: اگر شما می‌گویید که چه تعهدی در قبال اجرای برجام کردیم بروید از کسانی که توافق پاریس، نفتا، یونسکو و حقوق بشر را اجرا کردند بپرسید که چه تعهدی گرفتند و چرا ترامپ از آن‌ها خارج شد.
وزیر امور خارجه خاطر نشان کرد: چرا بد عهدی دولت رژیم جنایتکار آمریکا به اسم جمهوری اسلامی تمام می‌کنید؟ ما تعهد کافی گرفتیم و گزارش آن را ارائه کردیم، اما آمریکا از تعهد خارج شد، دولتی که به اصول مسلم بین‌اللمل احترام نمی‌گذارد، از این دولت چه توقعی دارید؟
وی تصریح کرد: آمریکا دولتی است که به حقوق بین الملل احترام نمی‌گذارد لذا از این کشور چه انتظاری دارید. ما تک تک اقداماتی که در برجام انجام دادیم اقدامات متقابل آن را نیز دریافت کردیم لذا اگر دولت آمریکا عهدشکنی می‌کند آن را بر سر خودش بکوبید نه بر سر فرزندان آن، چرا که مقاومت این کشور بود که آمریکا را سرشکسته کرد.
ظریف ادامه داد: این ترامپ است که باید برجام را ترکمنچای بنامد، پس خواهش می‌کنم که دستاوردهای کشور را این چنین ارزان نفروشید چرا که رئیس جمهور آمریکا 4 بار سعی کرد تا آنچه در برجام از دست داده را دوباره بدست آورد و اکنون نیز کاسه گدایی به دست گرفته است.
وزیر امور خارجه ادامه داد: آمریکا در خصوص برجام تا به حال دو بار مجبور به عقب نشینی شده است، لذا در سالگرد انقلاب دستاوردهای ملت را عزیز بدانیم.
وی گفت: آن جایی که ما باید به آن پاسخ می‌دادیم هیأت نظارت بر برجام بود البته به مجلس نیز گزارش دادیم، لذا شما می‌توانستید تصمیم بگیرید آیا فکر می‌کنید بنده با خروج از برجام مشکلی دارم؟ بدانید برجام برای کشور آنقدر منافع داشته که ترامپ سعی می‌کند آن را از بین ببرد و اکنون منزوی شده است، تصمیم خروج از برجام با من نیست با کشور است.
انتهای پیام /


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند