هزاران هوادار خارجی پس از جام جهانی 2018 در روسیه باقی مانده اند
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - وزارت کشور روسیه اعلام کرد، بیش از ۵۰۰۰ هوادار فوتبال خارجی پس از پایان جام جهانی ۲۰۱۸ به طور غیرقانونی در این کشور مانده اند.
تبسم مهر - وزارت کشور روسیه اعلام کرد، بیش از 5000 هوادار فوتبال خارجی پس از پایان جام جهانی 2018 به طور غیرقانونی در این کشور مانده اند.

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان ، سرویس رسانهای وزارت کشور روسیه امروز (پنج شنبه) اعلام کرد، بیش از 5000 از تماشاگران خارجی پس از پایان جام جهانی 2018 به طور غیرقانونی در این کشور مانده اند که بیشتر آنها اتباع کشورهای نیجریه و ویتنام هستند.
پیش از این آندری کرایوشکین، معاون اداره مهاجرت وزارت کشور فدراسیون روسیه، در یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش داد که تا تاریخ 31 دسامبر سال گذشته، بیش از 12000 طرفدار فوتبال پس از جام جهانی به طور غیرقانونی در روسیه مانده بودند که در پایان ژانویه تعداد آنها به 5.5 هزار کاهش یافته است. او خاطر نشان کرد که امیدوار است تا ماه مارس همه آنها از روسیه اخراج شوند.
وزارت کشور روسیه درباره ملیت این هواداران نیز گفت:بیشترین تعداد متعلق به کشورهای نیجریه (1863 نفر)، ویتنام (911 نفر)، بنگلادش (456 نفر) و سنگال (253 نفر) هستند که پس از پایان رقابتهای جام جهانی 2018 به صورت غیر قانونی در این کشور اقامت دارند.
این در حالی است که تیمهای ملی ویتنام و بنگلادش در این مسابقات حضور نداشتند علاوه بر این 30 هوادار سوئیسی نیز پس از جام جهانی 2018 تصمیم گرفتند در روسیه بمانند.
وزارت کشور روسیه اعلام کرد شناسایی و بازگرداندن هواداران خارجی ادامه خواهد یافت و کسانی که تا مهلت مقرر (30 مارس) روسیه را ترک نکنند در اختیار نهادهای امنیتی قرار واهند گرفت.
در طول برگزاری رقابتهای جام جهانی 2018 بیش از 650 هزار نفر از فوتبال دوستان خارجی از سراسر جهان با داشتن کارتهای هواداری و بدون ویزا وارد روسیه شده بودند.
بیشتر بخوانید:
عجیبترین اتفاقات جام جهانی 2018 فوتبال چه بود؟
همه چیز درباره جام جهانی فوتبال / تاریخچه مسابقات جام جهانی + تصاویر
انتهای پیام/
باقی ماندن 5500 هوادار خارجی در روسیه پس از جام جهانی