آخرین مطالب

اثری چاپ نشده از نویسنده «ناتور دشت» منتشر می‌شود فرهنگی و هنری

اثری چاپ نشده از نویسنده «ناتور دشت» منتشر می‌شود

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - یکی از بزرگ‌ترین اسرار حوزه کتاب جهان بالاخره پایان یافت. پسر «جِی دی سَلینجر» گفت اثر چاپ نشده پدرش به زودی منتشر خواهد شد.

تبسم مهر - یکی از بزرگ‌ترین اسرار حوزه کتاب جهان بالاخره پایان یافت. پسر «جِی دی سَلینجر» گفت اثر چاپ نشده پدرش به زودی منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس به نقل از آسوشِیتدپرس ، یکی از بزرگ‌ترین اسرار حوزه کتاب جهان بالاخره پایان یافت. پسر «جِی دی سَلینجر» گفت اثر چاپ نشده پدرش به زودی منتشر خواهد شد.
«مَت سَلینجر» در خبری که روز جمعه در گاردین منتشر شد، اظهار داشت که پدرش «جی دی سَلینجر» نویسنده اثر معروف «ناتور دشت» پس از این اثر دهه‌ها به نویسندگی مشغول بوده لیکن فقط کتاب چاپ و منتشر نمی‌کرده است. پسر این نویسنده گفته که او و مادرش کالین درحال تدارک چاپ اثری از این نویسنده بزرگ در اولین فرصت هستند.
سَلینجر که پدر نویسنده‌اش در سال 2010 درگذشت و از اواسط دهه 60 میلادی دیگر کتابی چاپ و منتشر نکرد، گفت: «پدرم از من خواست که آثارش را به چاپ برسانم البته او می‌دانست که من به واسطه حجم کارهایم زمان زیادی برای انجام این کار نیاز دارم و حالا داریم کتاب او را پس از چندین دهه که از خلق آن می‌گذرد، مهیای چاپ می‌کنیم.»
او در ادامه افزود: «او نویسنده‌ای بود که 50 سال از دوران نویسندگی‌اش را بدون چاپ حتی یک کتاب گذراند ازینرو مطالب بسیار زیادی از او در دست داریم. ازینرو به محض اینکه این اثر آماده شود آن را برای همگان به اشتراک خواهیم گذاشت.»
او در مورد مضمون و محتوای کتاب گفت: «من برای انجام این کار متحمل سختی و فشار روحی شده‌ام لیکن مطمئنم خوانندگان واقعی از این اثر استقبال خواهند کرد و بسیار از آن راضی خواهند بود و بر خوانندگان تاثرگذار خواهد بود.»
انتشارات «لتل براون» که در زمان حیات این نویسنده بزرگ تمام آثار او را منتشر کرده و ناشر رسمی او محسوب می‌گردد هنوز در مورد این خبر واکنش یا توضیحی ارائه نکرده است.
«جِی دی سَلینجر» در طول عمر خود تنها چهار عنوان کتاب «9 داستان» «ناتور دشت» «فرانی و زویی» و یک جلد شامل دو رمان کوتاه با عنوان « تیرهای سقف را بالا بگذارید، نجاران و سیمور: پیشگفتار» چاپ و منتشر کرد.
جروم دیوید سالینجر یا جروم دیوید سَلینجر نویسنده معاصر آمریکایی بود. رمان‌های پرطرفدار وی، مانند ناتور دشت در نقد جامعه مدرن غرب و خصوصاً آمریکا نوشته شده‌اند. اطلاعات اندکی درباره زندگی سالینجر منتشر شده‌است، و او، با توجه به شخصیت گوشه‌گیر خود، همواره تلاش می‌کرد دیگران را به حریم زندگی‌اش راه ندهد.
نخستین داستان سالینجر به نام جوانان در سال 1940 در مجله استوری به چاپ رسید. چند سال بعد (طی سال‌های 1945 و 1946)، داستان ناتورِ دشت (ناطورِ دشت) به شکل دنباله‌دار در آمریکا منتشر شد و سپس در سال 1951 روانهٔ بازار کتابِ این کشور و بریتانیا گردید.
ناتور دشت، نخستین کتاب سالینجر، در مدت کمی شهرت و محبوبیت فراوانی برای او به همراه آورد و بنگاه انتشاراتی راندوم هاوس (Random House) در سال 1999 آن را به‌عنوان شصت‌وچهارمین رمان برتر سده بیستم معرفی کرد. این کتاب در مناطقی از آمریکا به‌عنوان کتاب «نامناسب» و «غیراخلاقی» شمرده شده و در فهرست کتاب‌های ممنوعه دهه 1990 ـ منتشر شده از سوی «انجمن کتابخانه‌های آمریکا» قرار گرفت.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند