حاشیههای بازی سپیدرود و سایپا؛
عصر افشای وسیع دادهها به روایت نیویورک تایمز
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران – ایرنا – روزنامه نیویورک تایمز درگزارشی خطر افشای اطلاعات محرمانه وشخصی رامورد توجه خاص قرار داد و سرقت اسرار را برخوردار از پیامدهای مختلفی برشمرد.
تبسم مهر - تهران – ایرنا – روزنامه نیویورک تایمز درگزارشی خطر افشای اطلاعات محرمانه وشخصی رامورد توجه خاص قرار داد و سرقت اسرار را برخوردار از پیامدهای مختلفی برشمرد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این روزنامه نوشت: یک ترابایت از دادهها معادل یکصد میلیون صفحه یا یک هزار ساعت ویدئو را میتوان روی یک درایو خیلی کوچک ذخیره کرد و به اشتراک گذاشت، اما سرقت اسرار، پیامدهای در پی دارد.
در همان زمان متهم شدن«راجر استون» مشاور سابق«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به دروغگویی در مورد مجموعه افشاگری هایی که ریشه در اقدام هکرهای روسی داشت، گروهی از فعالان در زمینه شفاف سازی، مجموعه ای از اطلاعات افشا شده از داخل روسیه را منتشر کردند.
دسترسی به اطلاعات دو بخش دارد. بخش بهتر که آسان است شامل دسترسی به اطلاعات افراد مقتدر و موسسات مهمی است که خواستار پنهان ماندن اطلاعات شان هستند.
بخش بدتر، پیچیدهتر و مستلزم توجهات دقیقتری است. در این بخش، افشاگری اغلب ناقض قوانین ضد هک یا سرقت است و حریم خصوصی افراد را زیر پا میگذارد. این افشاگریها میتواند سلاحی قدرتمند، غیرقابل پیش بینی و غیرمنصفانه باشد. این نوع افشاگری زمینه مداخله یک کشور در امور داخلی کشوری دیگر را فراهم میکند.
به عبارت دیگر: هک ایمیلها واسناد حزب دمکرات آمریکا ازسوی نهاد اطلاعاتی روسیه و انتشار آن درسایت ویکی لیکس،ممکن است زمینه کمک یک قدرت بیگانه به انتخاب رئیس جمهوری در آمریکا در سال 2016 را مهیا کرده باشد.
نیویورک تایمز در ادامه این گزارش به مقیاس گسترده افشای دادهها در سراسر جهان اشاره کرد و از عملیاتی از این دست در آفریقای جنوبی، مجارستان و سنگاپور نام برد.
تغییرات تکنولوژیک، اطلاعات را در معرض آسیب پذیری بیشتری برای هک قرار میدهد، بدان معنا که خودیها دیگر تنها افرادی نیستند که قادر به افشای اطلاعات هستند.
مهمترین افشاگری ها، آنهایی است که قدرت سیاسی را هدف قرار میدهد. اسناد دیپلماتیکی که در سال 2010 در اختیار ویکی لیکس قرار گرفت، بر دنیای پنهان دیپلماسی، نور افکند.
اسنادی از آژانس امنیت ملی آمریکا که «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق این نهاد در سال 2013 در اختیار روزنامه نگاران گذاشت، کاخ سفید و کنگره را برآن داشت محدودیتهای جدیدی بر جاسوسی از آمریکاییها اعمال کنند.
اسناد پاناما که در سال 2015 در یک روزنامه آلمانی منتشر شد، منجر به تحقیقات گسترده در مورد فرار مالیاتی و پولشویی در سراسر جهان شد.
در ارتباط با این مساله میتوان به افشای 20 هزار ایمیل کمیته ملی دمکراتیک آمریکا و 20 هزار صفحه دیگر ازایمیلهای مربوط به «جان پودستا» مدیر ستاد انتخاباتی «هیلاری کلینتون» اشاره کرد که استون به دروغگویی در مورد آن متهم است.
این تخلف که از حمایت روسیه در زمان برگزاری رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری 2016 آمریکا برخوردار بود، ماهیت مبهم مزاحمت هایی از این دست را نشان میدهد.
برای ترامپ و حامیان وی، این ایمیل ها، یک بهره وری انتخاباتی به همراه داشت و نمایش حقایق پنهان کلینتون را توجیه میکرد.
اروپام**9109** 1590
انتهای پیام /*