حاشیههای بازی سپیدرود و سایپا؛
نتهای مسی یک رویا به جشنواره کن میرود
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- تهیهکننده مستند «نتهای مسی یک رویا» درباره برنامه پخش جهانی این اثر گفت: اولین سفر این فیلم به جشنواره کن خواهد بود.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- تهیهکننده مستند «نتهای مسی یک رویا» درباره برنامه پخش جهانی این اثر گفت: اولین سفر این فیلم به جشنواره کن خواهد بود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، این مستند درباره مَلّوک پسری 10 ساله است که با دوستانش سیمهای مسی خانههای ویران شده در جنگ را برای گذران زندگی جمع میکنند و میفروشند اما شوق رسیدن به آرزویی کودکانه، گرمای امید را در دل آنها زنده میکند و به خرابهها و ویرانهها رنگ و شادی میبخشد.
«مرتضی شعبانی» روز سهشنبه در نشست خبری مستند «نتهای مسی یک رویا» که با مجریگری منصور ضابطیان در پردیس سینمایی ملت برگزار شد، افزود: یرموک منطقهای در حومه شهر دمشق که این مستند در آنجا ساخته شد، یک میلیون نفر جمعیت دارد که 250 هزار نفر آنها فلسطینی هستند و پاکسازی و ایمنسازی این منطقه از تلههای انفجاری سالها به طول میانجامد.
«رضا فرهمند» کارگردان «نتهای مسی یک رویا» نیز گفت: منطقه یرموک، پر از تلههای انفجاری بود و ساخت این مستند ریسک بسیار بالایی داشت چون ما نمیدانستیم وقتی پایمان را زمین میگذاریم چه اتفاقی میافتد و خدا را شکر اتفاقی نیفتاد و فیلم پیش رفت اما استرس و کار کردن با کودکان بسیار سخت بود.
وی اظهار داشت: این چهار کودک با دوچرخه مقابل ساختمانی ایستاده بودند، من آنها را آنجا دیدم و قرار شد با هم کار کنیم و این کودکان با دوربین بسیار راحت کنار آمدند.
فرهمند اضافه کرد: این کودکان فلسطینی نسبت به بیوطنی خود احساس اندوه داشتند و در مورد آن حرف میزدند.
وی توضیح داد: کار کردن با کودکان پس از 10 روز سختهای خود را بروز داد، بچهها خسته شده بودند و میخواستند بازیگوشی کنند.
«حسن مهدوی» صداگذار مستند «نتهای مسی یک رویا» نیز گفت: صداگذاری روی اثر مستند، سخت است اما صدا در خدمت مستند، میتواند به درام کمک کند.
وی با بیان اینکه صدای خرابیها در این فیلم سر صحنه شنیده و گرفته میشد، اظهار داشت: صداها را خودم نساختم و تنها صدای ساختگی، باد بود اما بقیه صداها از محیط است.
به گزارش ایرنا، سیوهفتمین دوره جشنواره فیلم فجر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه سهشنبه 9 بهمن در پردیس تئاتر تهران آغاز به کار کرد.
در این دوره از جشنواره به دبیری ابراهیم داروغهزاده، 22 فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ)، 3 اثر در بخش پویانمایی، 10 فیلم در بخش نگاه نو، 7 فیلم کوتاه و 5 مستند رقابت میکنند.
نمایش عمومی فیلمها در پردیس سینمایی ملت تهران و 56 سالن سینما در مراکز استانها تا 22 بهمن ماه به استثنای روزهای 19 و 20 بهمنماه وهمزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ادامه خواهد داشت.
سیوهفتمین دوره جشنواره فیلم فجر، 22 بهمن ماه در آیینی در برج میلاد تهران به کار خود پایان خواهد داد.
فراهنگ**9012** 1055
انتهای پیام /*