آخرین مطالب

زاکانی: اولین وظیفه انقلابیون روشنگری و راه حل مشکلات فعلی است سیاسی

زاکانی: اولین وظیفه انقلابیون روشنگری و راه حل مشکلات فعلی است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولین وظیفه ما پیشگیری و روشنگری است، گفت: باید روشنگری شود که اگر امروز مشکل وجود دارد، علت و راه حل آن چیست.

تبسم مهر - نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولین وظیفه ما پیشگیری و روشنگری است، گفت: باید روشنگری شود که اگر امروز مشکل وجود دارد، علت و راه حل آن چیست.

- اخبار سیاسی -
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم ، علیرضا زاکانی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در آیین ملی چهل سالگی انقلاب اسلامی که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، با گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب گفت: انقلاب گوهر دین، ارزش والای مردم و اهمیت رهبری الهی را ارج نهاد.
زاکانی: ضارب "حجاریان" سال 88 در ستاد موسوی بود/ تاجزاده: تنها اجازه برگزاری دو تظاهرات را ندادیم
وی افزود: باید با همت حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها نظریات کاربردی استخراج شود. قوانین برگرفته از مکتب امام(ره) و حرکت به سمت اهداف عالی نظام که همانا استقلال آزادی عدالت و پیشرفت معنوی و مادی و حمایت از مظلومین در سراسر دنیا محقق شود این مهم وظیفه حوزه‌ها و دانشگاه‌ها است.
نماینده سابق مجلس تصریح کرد: دولت اسلامی باید شکل می‌گرفت و در کنار این مهم، ارزش والای مردم و اراده مردم را انقلاب معلوم کرد. امام فرمود میزان، رای ملت است و رهبری فرمود مشروعیت الهی و مشروعیت دینی. اهمیت مردم در نظر رهبران خود به خوبی دیده می‌شود.
زاکانی ادامه داد: مردم حق انتخاب، مشارکت، مالکیت، نظارت و بازخواست دارند. بسیاری از این مقولات در دموکراسی دنیا نیست و آنها بویی از آن نبردند. باید سَمت شفافیت و اطلاع‌رسانی و سَمتی که امور به مردم سپرده شود، رفت.
وی با بیان اینکه نظام امت و امامت خودش مردم سالاری دینی را بوجود می‌آورد، تصریح کرد: وحدت حوزه و دانشگاه محقق نشد. وظیفه مسئولان فراهم کردن زمینه مردم سالاری است.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس بیان کرد: ابتدای انقلاب می‌دانستیم که چه می‌خواهیم ولی راه رسیدن به آن را نمی‌دانستیم. امروز ظرفیت آن را داریم و کسی از ما نمی‌پذیرد، بایستیم.
زاکانی ادامه‌ داد: سالهاست رهبر انقلاب همه ظرفیت‌های کشور را برای یک تحول به میدان می‌طلبد؛ اینکه از همه خواستند همه بخش‌ها انقلابی باشند، بسیار مهم است. وقتی فرمودند آتش به اختیار قیام کنید، یعنی همه وارد صحنه شویم.
وی با تاکید بر اینکه عناصر انقلابی و غیرانقلابی و عناصر ضدانقلابی در جامعه حرکت می‌کنند،گفت: ضد انقلاب می‌خواهند نظام سرنگون شود. غیر‌انقلابی‌ها می‌خواهند جمهوری اسلامی بدون محتوا باشد و در تبعیت نظام سلطه راه خود را طی کنند. عناصر انقلابی امروز توجهشان به ظرفیت‌ها و اهداف انقلاب است.
نماینده سابق مجلس تصریح کرد: چرا در سوریه و عراق پیروزیم و آمریکا با هفت تریلیون دلار باید منطقه را ترک کند؟ به این دلیل که منطق انقلاب ما تاثیر خود را گذاشته و جنگ اراده‌ها برپاست. این اراده انقلاب در مسائل خارجی دنبال نمی‌شود. در مقابل ما یک مافیای پنهان است که بعد از دفاع مقدس اثر خاص خود را اعمال می‌کند و سه ضلعی قدرت‌پرستی، ثروت‌پرستی و بیگانه‌پرستی در مقابل ماست. باید به میدان بیاییم و مسیر آینده را هموار کنیم.
علیرضا زاکانی خاطرنشان کرد: رهبری هم فرمودند مردم متوجه باشید ممکن است امسال مقدمه‌ای را فعال کنند و سال آینده فتنه‌ای را برپا کنند. به نظر من این فتنه "رو در رو کردن" مردم با انقلاب است. یک بعد از فتنه، مسائل اقتصادی است و بعد دوم ناکارآمدی و سومین بعد ایجاد نافرمانی مدنی است‌. عناصر غیرانقلابی می‌گویند از درون صندوق رای نمی‌توان به قدرت رسید و باید به کف خیابان رفت.
وی با بیان اینکه اولین وظیفه ما پیشگیری و روشنگری است، تصریح کرد: باید روشنگری شود که اگر امروز مشکل وجود دارد، علت و راه حل آن چیست.چگونه می‌توان آن را حل کرد. راه حل مشکلات، نگاه به داخل است و ما نمی‌خواهیم با اینکار دور خودمان دیوار بکشیم. امروز در گردنه سختی قرار گرفتیم.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند