آخرین مطالب

پمپئو: عربستان سعودی هنوز هم شریک آمریکا در مبارزه با ایران است بین الملل

پمپئو: عربستان سعودی هنوز هم شریک آمریکا در مبارزه با ایران است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه «فاکس بیزنس»، بار دیگر به حمایت از ادامه روابط واشنگتن و ریاض علی‌رغم قتل خاشقجی، پرداخت و گفت: عربستان سعودی همچنان شریک ما در نبرد علیه ایران است.

تبسم مهر - وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه «فاکس بیزنس»، بار دیگر به حمایت از ادامه روابط واشنگتن و ریاض علی‌رغم قتل خاشقجی، پرداخت و گفت: عربستان سعودی همچنان شریک ما در نبرد علیه ایران است.


پمپئو: عربستان سعودی هنوز هم شریک ما در مبارزه با ایران استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ، مایک پمپئو ، وزیر امور خارجه آمریکا، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی نومحافظه‌کار «فاکس بیزنس»، بار دیگر به حمایت از ادامه روابط واشنگتن و ریاض پرداخت و گفت: عربستان سعودی همچنان شریک ما در نبرد علیه ایران و تروریسم است.
مجری برنامه از پمپئو پرسید: در حال حاضر و پس از قتل جمال خاشقجی (روزنامه‌نگار منتقد محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی) مخالفت‌های سیاسی بسیاری علیه عربستان سعودی، چه در کنگره و چه در میان مردم آمریکا، وجود دارد. آیا این مسئله بر توانایی شما برای پیشبرد طرح ناتوی عربی در خاورمیانه برای مقابله با ایران تأثیر می‌گذارد؟
پمپئو در پاسخ مدعی شد: «ما با همه کشورهای منطقه در حال رایزنی برای تشکیل یک «ائتلاف تاریخی» هستیم تا امنیت آمریکایی‌ها و متحدان، از جمله اروپایی ها، را در خاورمیانه تضمین کند. شمار زیادی از کشورها اعلام کرده اند که می‌خواهند بخشی از این (طرح) باشند».
وزیر امور خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: در سال‌های پیش رو خاورمیانه را باثبات‌تر خواهیم کرد.
مجری برنامه پرسید: آیا معتقد هستید که هنوز هم می‌توانید ائتلافی مشابه ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) برای مقابله با ایران ایجاد کنید؟
پمپئو در پاسخ گفت: مطمئناً. به این نتیجه رسیده ام که می‌توانیم. فکر می‌کنم «همه کشورها!» به این نتیجه رسیده اند (که چنین طرحی) به نفع آنهاست.
مجری برنامه سپس به نقل از یک سناتور آمریکایی از پمپئو پرسید چرا سفیر عربستان سعودی که پیش از قتل خاشقجی در یک تماس تلفنی از وی خواست برای تحویل گرفتن مدارک ازدواجش به کنسولگری عربستان سعودی در شهر استانبول ترکیه برود، هنوز در واشنگتن است؟ او خاشقجی را فریب داد (و به تله مرگ فرستاد). چرا او (سفیر سعودی) هنوز در واشنگتن است؟ آیا درخصوص قتل خاشقجی اقدام دیگری انجام خواهید داد؟
پمپئو در پاسخ گفت: سه نکته را به شما یادآوری می‌کنم. نخست، شما باید درباره حقایقی که وجود دارند خیلی مراقب باشید.
مجری برنامه پرسید: «می دانید که او با خاشقجی تماس گرفت؟ و ما می‌دانیم که او برادر ولیعهد سعودی است». پمپئو با طفره رفتن از این سؤال گفت: «وظیفه حرفه ای من ایجاب می‌کند که درباره سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا اظهارنظر نکنم. ما باید درباره حقایقی که وجود دارند خیلی مراقب باشیم. همه این حقایق درک آمریکا از آنچه که روی داده است را بازتاب نمی‌دهند».
وزیر خارجه آمریکا افزود: دوم، می‌دانیم که یک رابطه مهم میان آمریکا و عربستان سعودی وجود دارد. ما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد تا این رابطه را تقویت کنیم.
پمپو در ادامه گفت: سوم، درخصوص قتل جمال خاشقجی، این دولت (دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا) همه اقدامات (لازم) را اتخاذ کرده است و رئیس جمهور ترامپ بارها گفته است ... ما همه افرادی که مسئول این قتل هستند را مجازات خواهیم کرد.
مجری برنامه در ادامه با اشاره به آنچه «تهدید ایران» خواند، گفت: به ما بگویید درخصوص این مسئله کجا قرار داریم؟ می‌دانم که آمریکا به یک بازیگر قوی (برای مقابله با ایران) نیاز دارد و این بازیگر عربستان سعودی است. آیا می‌توانید وضعیت کنونی را در این باره تشریح کنید؟
پمپئو در پاسخ ضمن طرح ادعاهای بی‌اساس همیشگی مقامات واشنگتن علیه کشورمان، گفت: رئیس جمهور شب گذشته درباره این موضوع صحبت کرد. ما از توافقی خارج شدیم که ایران را قادر می‌ساخت به توسعه برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد. ما اکنون یک کارزار جدی آغاز کرده ایم تا مطمئن شویم مردم ایران فرصتی برای بیان عقایدشان پیدا خواهند کرد.
وزیر خارجه آمریکا همچنین بار دیگر ایران را حامی تروریسم خواند.
مجری برنامه در ادامه پرسید: می‌دانم که عربستان سعودی جزئی از این طرح مقابله با ایران بود. آیا آنها (سعودی ها) هنوز هم یکی از متحدان واشنگتن در نبرد با ایران و تروریست‌ها هستند؟
پمپئو در پاسخ گفت: البته.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند