آخرین مطالب

مسائل جناحی در تصمیم‌گیری‌ها تاثیرگذار نباشد سیاسی

مسائل جناحی در تصمیم‌گیری‌ها تاثیرگذار نباشد

  بزرگنمایی:
فرمانده سپاه ثارالله کرمان از استاندار جدید کرمان خواست در تصمیم‌گیری‌ها از موضوعات جناحی پرهیز کند و گفت: مدیریت جهادی برای همه مسئولان در سطح کشور مهم است.

به گزارش  تبسم مهر، سردار غلامعلی ابوحمزه پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بسیج بیان داشت: برخی دیدگاه‌ها در استان و خارج از آن مبنی بر این موضوع که 13 سال عقلانیت وجود نداشته و در حال حاضر عقلانیت حاکم شده وجود دارد که توهینی به مردم و افرادی است که از ابتدای انقلاب تاکنون خدمت کرده‌اند.

وی افزود: نقش بسیج و سپاه در حوزه‌های مختلف کاملا مشهود است که پاسخگویی به شبهات و تردیدها در ابعاد مختلف یکی از آن‌هاست اما ما هیچ جانبداری از هیچ یک از جریانات نخواهیم داشت.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: شاهد برخی دیدگاه‌ها در مورد حضور سران فتنه در انتخابات هستیم، فتنه سال 88 جزو خط قرمزهای نظام و حضور این افراد در انتخابات یک تفکر بی‌ربط است.

سردار ابوحمزه با اشاره به اینکه سران فتنه به نظام خیانت کرده‌اند، افزود: تا هنگامی که این لطمه‌ای که به نظام و ملت وارد شده را جبران نکنند نمی‌توانند جایی در بین مردم و نظام داشته باشند.

وی گفت: نقش سپاه در ارتباط با دستگاه‌ها و سازمان‌ها مشهود است و هر دستگاه و نهادی که برای کمک رسانی به مردم و حل مشکلات آنان به خصوص قشر محروم گام بردارند ما نیز همراه آن‌ها هستیم و کمک می‌کنیم.

توصیه هایی به استاندار جدید کرمان

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نظرات خود را در خصوص استاندار فعلی بیان کرد و یادآور شد: بنده در استان کرمان با چهار استاندار و با 40 استاندار از جناح‌های مختلف در مناطق دیگر کشور کار کردم.

وی افزود: استاندار جدید برای موفقیت در کار خود باید چند نکته را مد نظر داشته باشد زیرا موفقیت استاندار هر استانی پیشرفت آن استان است.

سردار ابوحمزه تصریح کرد: تدوین برنامه‌ها منظم و مدون در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی برای سه سال آینده، مدیریت جهادی و انقلابی، تحقق اقتصاد مقاومتی، انتصاب مدیران، پرهیز از موضوعات جناحی در تصمیم‌گیری‌ها، استفاده از منابع رو زمینی و زیر زمینی و همچنین استفاده از نیروهای انسانی متدین از جمله اقداماتی است که باعث موفقیت استاندار جدید و در نتیجه استان کرمان می‌باشد.

فرمانده سپاه ثارالله کرمان افزود: از ارکان مدیریت جهادی می‌توان به کار، علم، تلاش، محاسبه با خدا، تدبیر و درایت اشاره کرد همچنین مدیریت جهادی برای همه مسئولان در سطح کشور مهم است.

مسئولان مطالبه‌گری را سرلوحه کار خود قرار دهند

وی به داشتن روحیه مطالبه‌گری اشاره کرد و بیان داشت: مسئولان باید مطالبه‌گری را سرلوحه کار خود قرار دهند و منافع مردم و نظام را جناحی نکنند و در مقابل خواست مردم پاسخگو باشند.

سردار ابوحمزه در خصوص هفته پیش رو که‌ به عنوان هفته بسیج نامگذاری شده است، گفت: بسیج مظهر اقتدار، پیشرفت، وحدت، ایستادگی و خدمت است و 300 گروه جهادی در سطح استان وجود دارد.

فرمانده سپاه ثارالله به برنامه‌های هفته بسیج اشاره کرد و بیان داشت: هفته بسیج از 29 آبان ماه آغاز و تا 5 آذرماه ادامه خواهد داشت.

وی به شعار امسال هفته بسیج اشاره کرد و یادآور شد: شعار امسال هفته بسیج «بسیج مظهر ایستادگی، وحدت و خدمت» است.

سردار ابوحمزه گفت: بسیج حدود 100 هزار خانوار را تحت پوشش خود دارد که بر طبق بررسی‌های انجام شده از این تعداد 746 خانوار کاملا محروم بوده‌اند.

فرمانده سپاه ثارالله به تفاوت قیمت اجناس ارائه شده توسط مغازه‌داران با قیمت‌های مختلف اشاره کرد و بیان داشت: گرانی نرخ اجناس هیچ ربطی به تهران ندارد مردم کرمان مردم نجیبی هستند اما باید قیمت‌ها را با مدیریت جهادی کاهش دهیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند