عضو شورای مرکزی خانه احزاب:
حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن شکننده توطئه دشمنان بود
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- عضو شورای مرکزی خانه احزاب گفت: حضور مردم در ۲۲ بهمن ماه میلیونی، خیره کننده و شکننده توطئه دشمنان بوده است، حضور مردم مانند تبر ابراهیم و بت شکنانه بود.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- عضو شورای مرکزی خانه احزاب گفت: حضور مردم در 22 بهمن ماه میلیونی، خیره کننده و شکننده توطئه دشمنان بوده است، حضور مردم مانند تبر ابراهیم و بت شکنانه بود.
حجت الاسلام مرتضی کیاسری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به چهل ساله شدن انقلاب و برگزاری جشن سالگرد آن، افزود: سه عنصر تاثیر گذار در پیروزی انقلاب امام، مردم و اتحاد بودند و این سه مورد بر محور ارزشهای مکتب شکل گرفته اند. مردم مکتبی، رهبر مکتبی و وحدتی که بر مدار و محور مکتب شکل گرفت موجب پیروزی انقلاب شد.
بنیانگذار مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی اضافه کرد: به طور طبیعی در دهههای آینده تا زمان ظهور حضرت مهدی (عج) باید این سه نکته مورد توجه قرار گیرند و کسانی که معتقد به تداوم نهضت اسلامی هستند به عنوان یک ضرورت به این سه محور توجه داشته باشند.
وی عنوان کرد: معتقدم در بین سه عنصر، مقوله مردم برای دفاع از مکتب و رهبری عنصری کلیدی است. مفهوم جمهوری اسلامی خلاصه ای از نقش رهبری مکتب، مردم مکتبی و اتحاد و وحدت است. اسلام زمانی تداوم مییابد و پیروز میشود که جمهوریت این نظام حفظ شود و مردم را از دست ندهیم.
عضو شورای مرکزی خانه احزاب ایران یادآور شد: در زمان امیرالمومنین (ع) هم اسلام بود و هم امامت، ولی مردم از کنار اسلام و رهبری حذف شدند و در مسیر دنیاگرایی و بی وفایی قرار گرفتند، لذا امام چاره ای جز انزوا و خانه نشینی نداشت، چون مردم همراه رهبری نبودند، وحدت نداشتند و مکتب دنیا را برگزیدند.
کیاسری خاطرنشان کرد: امام علی (ع) زمانی حاکم میشود که مردم از او درخواست میکنند، بنابراین حضور مردم حجت را برای حکومت امیرالمومنین (ع) تمام کرد، عنصر مردم همان جمهوریت امروزی است که برای پیشبرد اهداف کلان کشور و نظام مهم و ضروری است.
رییس پیشین هیات اجرایی مجمع عمومی خانه احزاب تاکید کرد: موضوعی که باید در دهه پنجم انقلاب بیشتر به آن پرداخته شود توجه به خواسته ها، عواطف و مشکلات مردم، همسانی و توجه به معیشت مردم است، فکر میکنم در چهار دهه گذشته به مرور سطح این نوع از توجهات و دغدغههای مسئولان نسبت به مردم کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: حضور مردم را باید به حساب امام، شهدا، جانبازان، تجربیات و زجرهای گذشته مردم، و آبروی مقام معظم رهبری بگذارید.
کیاسری افزود: مردم بحث انقلاب و خون شهدا را از کاستیها و مشکلات خود جدا کرده اند، از این جهت اگر حضور مردم را به حساب عملکرد خوب خود بگذاریم از اصلاح رفتارهای خود در حد کلان غافل میشویم.
وی گفت: معتقدم احزاب بخشی از مردم هستند و انتظارات مردم را در نظامی متشکل تبیین میکنند، جایگاه احزاب در اصل 26 قانون اساسی جایگاه بلند و قابل توجهی است، ولی متاسفانه نگاه کلان به گونه ای است که احزاب و تشکلها را به عنوان مزاحم میبینند.
کیاسری ادامه داد: به فرهنگ تحزب توجه نمیشود و عرصه برای حضور و خدمت کردن احزاب مهیا نیست، توجه به جمهوریت که احزاب را هم در بر میگیرد، توجه و احترام به حضور، مشارکت و خواستههای مردم است، اسلامیت نظام در قانون اساسی بر جمهوریت و حضور مردم مهر تایید میزند.
عضو شورای مرکزی خانه احزاب ایران یادآور شد: وقتی جوانان احساس کنند در نظام سیاست گذاری، تصمیم گیری و اجرایی کشور دخیل هستند، در مجلس قوانینی به نفع آنها تصویب میشود و نمایندگان آنها را فراموش نمیکنند خود به خود سرباز و همراه نظام شده و سطح امیدواری آنها به آینده نیز افزایش مییابد.
سیام*ا.ع*1535
انتهای پیام /*