آخرین مطالب

ترخاق: برای حمایت از المپیکی شدن کشتی پهلوانی، به صالحی‌امیری نامه زدیم ورزشی

ترخاق: برای حمایت از المپیکی شدن کشتی پهلوانی، به صالحی‌امیری نامه زدیم

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - دبیرکل فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی گفت که برای حمایت از المپیکی شدن کشتی پهلوانی، به رئیس کمیته ملی المپیک نامه زده‌اند.

تبسم مهر - دبیرکل فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی گفت که برای حمایت از المپیکی شدن کشتی پهلوانی، به رئیس کمیته ملی المپیک نامه زده‌اند.

- اخبار ورزشی -
سلطانعلی ترخاق در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزای تسنیم درباره واگذاری کشتی پهلوانی به فدراسیون زورخانه‌ای اظهار داشت: دو سال قبل اتحادیه جهانی به همه فدراسیون‌های عضو ابلاغ کرد هرگونه مسابقه‌ای که با عنوان کشتی در سراسر دنیا برگزار می‌شود باید زیر نظر فدراسیون کشتی کشورها باشد و کشتی پهلوانی هم یکی از کمیته‌های معتبر اتحادیه جهانی است که مسابقاتش همیشه در حضور نماینده اتحادیه جهانی برگزار می‌شود. فرد شرکت کننده در رقابت‌های پهلوانی باید مانند آزادکاران و فرنگی کاران لایسِنس اتحادیه جهانی را داشته باشد و بدون بیمه سلامت از اتحادیه نمی‌تواند در مسابقات شرکت کند.
وی ادامه داد: زمانی که قرار به برگزاری مسابقه‌ای بین المللی در رشته کشتی پهلوانی باشد همه کشورهایی که دعوتنامه دریافت کرده‌اند در این خصوص با اتحادیه جهانی در مکاتبه هستند چون می‌دانند این رشته زیر نظر کشتی است.
ترخاق از تلاش فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی با ریاست علیرضا حیدری برای پیوستن این رشته به بازی‌های اروپایی که چندی دیگر در بلاروس برگزار می‌شود خبر داد و تاکید کرد: وقتی ما به دنبال المپیکی کردن کشتی پهلوانی هستیم، باید ابتدا این رشته را به المپیک قاره‌ای اضافه کنیم. کشتی پهلوانی رشته ملی ما است که در صورت پیوستن به المپیک مدال‌های زیادی برای ما به ارمغان می‌آورد. برای پیشبرد کار، باید حتما حمایت کمیته ملی المپیک را داشته باشیم به همین دلیل در زمان ریاست رسول خادم نامه‌ای به کیومرث هاشمی رئیس وقت کمیته ملی المپیک زدیم. در آن زمان با رئیس کمیته المپیک بلاروس مکاتباتی صورت گرفت که کشتی پهلوانی به بازی‌های اروپایی که حدود ٦ ماه دیگر در بلاروس برگزار می‌شود، اضافه شود.
ترخاق گفت: بعد از حضور سیدرضا صالحی امیری در کمیته ملی المپیک، پیروی آن نامه قبلی، نامه دیگری به کمیته المپیک زدیم و در این خصوص خواستار حمایت شدیم. این موضوع برای توسعه کشتی پهلوانی خیلی اهمیت دارد. علاوه بر بازی‌های اروپایی، تقاضا داریم که کشتی پهلوانی به مسابقات کشورهای اسلامی که سال 2021 در ترکیه برگزار می‌شود نیز اضافه شود. برای این کار لازم است کمیته ملی المپیک نامه‌ درخواست و حمایت از کشتی پهلوانی را برای بلاروسی‌ها و میزبان بازی‌های کشورهای اسلامی ارسال کند. اینطور که پیگیری کردیم صالحی‌امیری از شهنازی خواسته موضوع را پیگیری کند و یک هفته است که ما اعلام وصول این نامه را از دفتر دبیرکل کمیته ملی المپیک گرفته‌ایم.
ترخاق خاطرنشان کرد: فدراسیون زورخانه‌ای بیش از ١٥ سال مسئولیت کشتی پهلوانی را داشت و ما ٥ سال است که کشتی پهلوانی را زیر نظر خودمان داشته‌ایم و ببینید در این مدت ما چقدر کار کرده‌ایم و چقدر خوب است که عملکرد خادم و حیدری مورد بررسی قرار گیرد. این گروه توانایی بالایی دارد و حیف است حالا که کشتی پهلوانی به اینجا رسیده و شانس المپیکی شدن دارد، در بین دعوای واگذاری، این شانس و موقعیت خوب را از دست بدهد. فرصت زیادی نداریم و کمیته ملی المپیک اگر به بحث المپیکی شدن کشتی پهلوانی فکر می‌‌کند باید هر چه زودتر در این خصوص نامه بزند.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند