آخرین مطالب

وزیر جهاد کشاورزی:

محصولات شیلاتی ایران در 40 سالگی انقلاب 40 برابر افزایش یافت اقتصادی

محصولات شیلاتی ایران در 40 سالگی انقلاب 40 برابر افزایش یافت

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - بندرعباس- ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید محصولات شیلاتی ایران در اول انقلاب حدود ۳۲ هزار تن بود که این میزان در سال ۹۶ و در چهار دهه اخیر با ۴۰ درصد افزایش به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسیده است.

تبسم مهر - بندرعباس- ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید محصولات شیلاتی ایران در اول انقلاب حدود 32 هزار تن بود که این میزان در سال 96 و در چهار دهه اخیر با 40 درصد افزایش به یک میلیون و 200 هزار تن رسیده است.

به گزارش ایرنا، محمود حجتی روز دوشنبه در آیین بهره برداری از 13 طرح کشاورزی و شیلاتی هرمزگان افزود: سرانه مصرف آبزیان کشور در اول انقلاب اسلامی نیز یک کیلوگرم بود که این میزان در چهار دهه گذشته به 11 کیلوگرم افزایش یافته است.
وی بیان داشت: در سال گذشته 507 میلیون دلار محصولات شیلاتی از ایران به خارج از کشور صادر شد که 290 هزار تن انواع آبزیان از طریق صید و آبزی پروری در هرمزگان تولید می‌شود.
**هرمزگان پیشگام در تجهیز سامانه‌های نوین آبیاری
وزیر جهاد کشاورزی گفت: از اول انقلاب تا پایان سال 91 طرح سامانه‌های نوین آبیاری در 79 هزار و 500 هکتار از اراضی هرمزگان اجرا شد که تنها از سال 92 تاکنون در دولت تدبیر و امید 30 هزار هکتار از اراضی این استان معادل 40 درصد به آبیاری نوین مجهز شدند.
حجتی خاطرنشان کرد: استان هرمزگان همچنان با مجهز بودن 110 هزار هکتار اراضی به سیستم‌های نوین آبیاری در کشور پیشگام است.
وی بیان کرد: توسعه کشت‌های گلخانه ای هرمزگان نیز در سطح 60 هکتار در قالب 17 طرح با سرمایه گذاری 600 میلیارد ریال، اشتغال 500 نفر و تولید 15 هزار تن انواع محصول سبزی و صیفی افتتاح می‌شود که با بهره برداری از واحدهای یاد شده سطح گلخانه ای در این استان به 290 هکتار افزایش می‌یابد.
وزیر جهاد کشاورزی یاد آور شد: 100 هکتار گلخانه نیز تا پایان سال 91 در هرمزگان احداث و 190 هکتار گلخانه نیز در دولت یازدهم و دوازدهم ایجاد شد و علاوه بر این در زمان حاضر 80 هکتار گلخانه جدید نیز در حال اجرا است.
حجتی اظهارداشت: طرح‌های آبخیزداری هرمزگان نیز در قالب 8 طرح با تعداد 475 سازه در سطح 500 هزار هکتار و سرمایه گذاری 520 میلیارد ریال افتتاح می‌شود.
وی گفت: بهره برداری از این طرح‌ها حدود 65.5 میلیون مترمکعب روان آب حاصل از بارندگی کنترل می‌کند.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که 352 سازه آبخیزداری با مشارکت مردم درهرمزگان احداث شده است، افزود: از جمله اقدام‌های بسیار خوب در این طرح‌ها مشارکت خیران در فعالیت‌های آبخیزداری این استان است که هم اکنون 9 سازه با اعتبار 110میلیارد ریال توسط خیران انجام شده است.
**احداث 1200هکتار مجمتع گلخانه ای در هرمزگان تا سه سال آینده
وزیر جهاد کشاورزی درباره طرح‌های کشاورزی جدید هرمزگان گفت: عملیات احداث مجتمع‌های گلخانه ای در سطح یکهزار و 200 هکتار و سرمایه گذاری 24 میلیارد ریال و اشتغال 9 هزار و 600 نفر و تولید 300 هزار تن در سال طی سه سال آینده آغاز می‌شود.
حجتی خاطرنشان کرد: همچمنین عملیات اجرایی توسعه سایت‌های پرورش میگو در سطح 6 هزار هکتار و تولید 30 هزار تن و حجم سرمایه گذاری 8 هزار و 700 میلیارد ریال و اشتغال سه هزار نفر طی سه سال در هرمزگان آغاز خواهد شد.
وی بیان داشت: همچنین عملیات اجرایی واحد تولید جوجه یک روزه با ظرفیت 20 هزار قطعه مرغ مادر و 264 هزار قطعه جوجه یک روزه، احداث کشتارگاه‌های مدرن با سرمایه گذاری 450 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی و اشتغال 35 نفر و 2 طرح دامپروری (دام سبک و شتر) با سرمایه گذاری یکهزار و 780 میلیارد ریال و اشتغال یکهزار نفر در هرمزگان آغاز می‌شود.
**بهره برداری از سه مجتمع پرورش میگو درهرمزگان
وزیر جهاد کشاورزی گفت: سه مجتمع پرورش میگو در هرمزگان به مساحت 800 هکتار و حجم سرمایه گذاری یک هزار و 160 میلیارد ریال و اشتغال 600 نفر و تولید بیش از 4 هزار تن به صورت ویدیو کنفرانس با حضور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
حجتی افزود: با بهره برداری از سایت‌های یاد شده، سطح زیرکشت پرورش میگو در هرمزگان به بیش از هفت هزار و 800 هکتار با تولید بیش از سه هزار و 600 تن خواهد رسید.
وی یاد آورشد: امسال 46 هزار تن میگو از سایت‌های پرورشی در هرمزگان برداشت شده است که این میزان 4 برابر سال 92 است.
**بهره برداری از 13 طرح کشاورزی هرمزگان با دستور رییس جمهوری
وزیر جهاد کشاورزی گفت: 13 طرح عمرانی و تولیدی بخش کشاورزی استان هرمزگان با دستور رییس جمهوری و به صورت ویدیو کنفرانس به طور همزمان بهره برداری و یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.
حجتی افزود: این طرح‌ها در قالب 250 پروژه عمرانی و تولیدی در زیربخش‌های آب و خاک، صنایع تبدیلی و تکمیلی، آبخیزداری، دام و طیور، شیلات و باغبانی با اعتباری معادل 38 میلیارد ریال از محل منابع عمومی، تسهیلات بانکی و سرمایه گذاری بخش خصوصی و ایجاد اشتغال 14 هزار و 787 نفر است.
وی بیان داشت: طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری از مهم‌ترین طرح‌های توسعه اقتصادی و کشاورزی هرمزگان است که در سطح 4 هزار و 233 هکتار و سرمایه گذاری 760 میلیارد ریال از محل منابع عمومی و سرمایه گذاری بخش خصوصی در قالب 222 پروژه به بهره برداری می‌رسد.
رییس جمهوری روز یکشنبه به همراه وزیران راه وشهر سازی، اطلاعات، کشور، جهاد کشاورزی و معاون وزیر نیرو از طریق فرودگاه بندرلنگه وارد هرمزگان شد.
روحانی در روز نخست پس از ورود با مردم شهرستان‌های غرب هرمزگان دیدار کرد و ضمن بازدید از کارخانه‌های منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از زیر دریایی فاتح نیز بهره برداری شد.
شرکت در شورای اداری و دستور بهره برداری از طرح‌های اقتصادی و زیر بنایی از دیگر برنامه روز نخست سفر رییس جمهوری بود.
بهره برداری از 2 طرح مهم پالایشی مرحله سوم پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس و پروژه افزایش تولید پالایشگاه نفت بندرعباس و شرکت در نشست خبری نیز از برنامه‌های روز دوم سفر رییس جمهوری به هرمزگان است.
7195/6048
انتهای پیام /*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند