برندگان جوایز لاروس اعلام شدند
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - لاروس نواک جوکوویچ و سیمون بایلز را به عنوان بهترین ورزشکار مرد و زن سال جهان معرفی کرد.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، مراسم لاروس بامداد امروز (یکشنبه) در موناکو برگزار شد و بهترینهای سال در بخشهای مختلف اعلام شدند.
جایزه بهترین ورزشکار مرد سال به نواک جوکوویچ رسید. تنیسور صربستانی توانست در سال 2018 دوباره به صدر رنکینگ تنیس مردان بازگردد و در شروع سال جدید میلادی فاتح تنیس اپن استرالیا شود.

سیمون بایلز بهترین بانوی ورزشکار سال معرفی شد. ژیمناست آمریکایی مانند المپیک ریو در مسابقات جهانی ژیمناستیک در دوحه درخشید و چهارمدال طلا، یک نقره و یک برنز در بخشهای مختلف گرفت.
بهترین تیم سال فرانسه دیدیه دشان اعلام شد. خروسها توانستند با پیروزی برابر کرواسی در فینال جام جهانی روسیه برای دومین بار قهرمان جهان شوند.

نائومی اوساکا جایزه شگفتی سال را از آن خود کرد. او در فینال تنیس اپن آمریکا توانست سرنا ویلیامز را شکست دهد و برای نخستین بار فاتح گرند اسلم شود. او در سال جدید باز هم درخشید، تنیس اپن استرالیا را به خود اختصاص داد و بانوی شماره یک جهان شد.
از آرسن ونگر نیز تقدیر شد. مربی فرانسوی پس از 22 سال حضور در آرسنال با این تیم در پایان فصل گذشته خداحافظی کرد. او جایزه دوران خاص ورزشی را دریافت کرد.

انتهای پیام