عضو کمیسیون آموزش مجلس :
اراده نظام رسیدن به مرجعیت علمی دنیا در 40 سال آینده است
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران - ایرنا - عضو کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت : اراده نظام این است که مرجعیت علمی بین المللی را در ۴۰ سال آینده به دست آورد البته قبل از آن باید بسترسازی صورت گیرد.
تبسم مهر - تهران - ایرنا - عضو کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت : اراده نظام این است که مرجعیت علمی بین المللی را در 40 سال آینده به دست آورد البته قبل از آن باید بسترسازی صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی زاهدی روز چهارشنبه در سیزدهمین کنفرانس ملی یاددهی و یادگیری الکترونیکی در دانشگاه خواجه نصیر طوسی افزود:رهبری بیانیه ای ارائه کردند که نگاه به 40 سال آینده بود هر چند نظام ما در حوزه علم و فناوری سرمایه گذاری بسیاری جدا از رویکرد دولتها و اینکه چه دولتی سر کار بوده، داشته است اما باید دید از این پس چه باید کرد تا به این مرجعیت دست یابیم.
وی تاکید کرد:در افق 40 ساله بحثی به عنوان مرجعیت علمی داریم و باید به جایی برسیم که در دنیا در چند سرشاخه مرجع شویم البته اکنون در سلولهای بنیادی رتبه دوم و در هوا و فضا و نانو رتبه زیر 10 را دنیا داریم در داروسازی و بیوشیمی هم توانمند زیادی به دست آورده ایم و توان رسیدن به رتبههای بالاتر را داریم.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشگاهها باید از وضعیت فعلی بیرون آمده و ضمن اینکه کارآفرین باشند به گونه ای افراد را تربیت کنند و آموزش دهند و سیستم آموزشی و پژوهشی آنچنان درگیر با خارج از محیط دانشگاه شود که از اقتصاد سنتی مبنی بر نفت به اقتصاد دانش بنیان و کارآفرین برسیم.
وی ادامه داد : برای رهایی از وضعیت اقتصاد موجود، دانشگاهها باید آموزش به سبک فعلی را کنار بگذارند و از امکاناتی همچون آموزش الکترونیکی استفاده کنند البته باید رویکردها هم تغییر کند.
این نماینده مجلس بیان داشت : باید شیوه پذیرش دانشجو و آئین نامه استخدامی را تغییر دهیم و در این رابطه اقداماتی آغاز شده که یکی از آنها این است که اکنون محور جذب استاد را مقالات قرار داده ایم.
زاهدی اضافه کرد : از آنجا که زیر مجموعه فناوری نرم، صنعت یادگیری الکترونیکی است دانشگاه باید با جامعه همراه شده و در این فناوری نرم پیشقدم شود.
به گفته وی هنوز در این بخش( فناوری نرم ) که با انسان سر و کار دارد باید وارد نشده ایم بخشی که روح، جسم، فرهنگ و اجتماع را در بر میگیرد هر گاه توانستیم فناوری نرم را در کشور رونق دهیم آن موقع برای فناوری نرم آموزش الکترونیکی هم پای کار میآید و البته صرفا نه در بخش دولتی بلکه در تمامی بخشهای خصوصی و زندگی فردی و اجتماعی ورود میکند و آن هنگام تغییرات اساسی در نحوه حکومت داری و تصمیم گیری و سیاستگذاریها صورت میگیرد تا به مرجعیت علمی و اقتصادی متکی بر دانش برسیم.
علمی *1883 *1440
انتهای پیام /*