آخرین مطالب

رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص در گفت و گو با ایرنا:

خدمات بیماران اوتیسم در سند ملی سلامت ثبت شد اجتماعی

خدمات بیماران اوتیسم در سند ملی سلامت ثبت شد

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص گفت: بنیاد بیمارهای خاص بیماری اوتیسم و خدمات مورد نیاز این بیماران را در سند ملی سلامت مطرح کرد و امیدواریم سال آینده نهایی شود.

تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص گفت: بنیاد بیمارهای خاص بیماری اوتیسم و خدمات مورد نیاز این بیماران را در سند ملی سلامت مطرح کرد و امیدواریم سال آینده نهایی شود.

فاطمه هاشمی امروز در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا یادآوری کرد: تدوین سند ملی سلامت از سه سال پیش آغاز شده است.
وی گفت: همین که وزارت بهداشت تصمیم گرفت این بیماری را در سند ملی قرار دهد و اوتیسم جزو بیماری‌های خاص محسوب شود یک امیدواری است و بودجه ای که برای این بیماری اختصاص داده شد یکی از آثار موفقیت‌های بنیاد در چهار سال گذشته است.
هاشمی افزود: سه همایش اوتیسم از سوی این بنیاد برای بیماران اوتیسم برگزار شده است اما همچنان به اهداف خود دست پیدا نکرده ایم؛ زیرا در دستیابی به نتایج مطلوب یک طرف بنیاد امور بیماران خاص است و طرف دیگر سازمان‌ها و نهادها مرتبط، وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی قرار دارند.
وی گفت: بنیاد امور بیماران خاص می‌گوشد فرهنگ حمایت از بیماران اوتیسم را ایجاد کند که این حرکت برای بنیاد موفقیت آمیز به شمار می‌رود.
هاشمی افزود: اصل کار بنیاد بیماری‌های خاص این است که بیماران دارای اختلالات روانی و دارای مشکل را رصد کرده و با فرهنگ سازی، توجه مسئولان کشور را به این دسته از بیماران معطوف سازد.
وی گفت: در ابتدای کاریم و امیدواریم با تغییرمدیریت در وزارت بهداشت بتوانیم این امر را با سرعت بیشتری به پیش بریم.
** دولت بودجه بنیاد بیماری‌های خاص را تخصیص دهد
رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص افزود: بنیاد برای تحت پوشش قراردادن بیماری‌ها نمی‌تواند مستقیم ورود کند بلکه پیشنهاد می‌دهد و این دولت است که باید تصمیم گیرد. بر همین اساس پارسال سه نوع بیماری به عنوان بیماری خاص از سوی دولت و مجلس به تصویب رسید اما متاسفانه یک ریال هم برای آن در بودجه منظور نشد. بنابراین از مسئولان و شخص رئیس جمهوری تقاضا داریم به وزارت بهداشت تاکید کند بودجه‌های مربوطه را اختصاص دهد.
«موضوع بیماران سرطانی، ام اس، اوتیسم و دیابت با فشارهای این بنیاد تحت پوشش بیمه ای قرار داده شد و 60 تا 70 درصد هزینه دارویی این بیماران پرداخت می‌شود. بیماران یی.بی. هم تحت پوشش این بنیاد قرار دارند و به طور رایگان درمان می‌شوند.
هاشمی گفت: زمانی که بنیاد امور بیماری‌های خاص شروع به کار کرد (سال 75) پیشنهاد سه بیماری شامل هموفیلی، دیالیز و تالاسمی را مطرح کردیم و مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی با تایید این پیشنهاد اعلام کرد این بیماران تا آخر عمر باید از لحاظ دارو و درمان به طور رایگان تامین و پشتیبانی شوند.
هاشمی گفت: مقرر شد از آن تاریخ به بعد همه ساله بودجه ای به بنیاد امور بیماران خاص برای تحت پوشش قراردادن بیماران اضافه شود و دولت آن را تصویب کرد ولی متاسفانه بعد از دولت سازندگی تاکنون هیچ یک از دولت‌ها که بر سر کار آمدند زیربار این تعهدات نرفتند.
** اقدام‌های درمانی بنیاد
هاشمی گفت: سالیانه تا 40 هزار نفر به بنیاد امور بیماران خاص مراجعه و فرانشیز دارویی برای انواع خدمات درمانی کمک دریافت می‌کنند و در زمینه سرطان و ام اس بیشترین تعداد تقاضا را دارد.
وی افزود: پارسال این بنیاد چهار میلیارد تومان برای بیماران ام اس و سرطانی فرانشیز دارویی پرداخت.
هاشمی ادامه داد: مرکزی برای بیماران دیالیزی ایجاد کرده ایم و یکصد دستگاه دیالیز به طور رایگان در کشور توزیع شده است و 2 پروژه بیمارستانی برای بیماران سرطانی و بیماران خاص در دست اجراست.
«مرکز درمانی برای بیماران سرطانی واقع در شمال غرب تهران (تقاطع چمران - سئول) با بیش از 60 هزار مترمربع زیر بنا و 200 تخت درمانی دارد که 120 تخت آن برای بیماران شیمی درمانی اختصاص داده شده است.
یک کلینیک تخصصی در شرق تهران (شهرک مسعودیه) نیز با زیربنای 20 هزار مترمربع در مراحل پایانی ساخت است که امیدواریم سال آینده به بهره برداری رسد».
رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص افزود: دو نقاهتگاه برای بیماران سرطانی و ام اس نیز در دست ساخت داریم که ساختمان کرج 90 درصد و مرکز بجنورد با 65 درصد پیشرفت فیزیکی کرده و در شهر بابک مرکزی نیز یک مرکز برای بیماران خاص در حال ساخت و تکمیل شدن است و به زودی راه اندازی خواهد شد.
هاشمی گفت: بخش اعظم فعالیت‌های این بنیاد اعم از درمان، ساخت و تجهیز و بهره برداری از مراکز درمانی با کمک نیکوکاران در حال انجام است.
به گفته وی، امسال بودجه این بنیاد 70 میلیارد تومان بود، درحالی که برای ساخت فقط یکی از بیمارستان‌ها تاکنون 200 میلیارد تومان هزینه شده است.
اجتمام*1417*3063*1961*
انتهای پیام /*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند