واکنش مدیرعامل پارس جنوبی به واگذاری این تیم
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - مدیرعامل باشگاه پارس جنوبی اعلام کرد سید پیروز موسوی به عنوان مدیرعامل منطقه ویژه از بدو ورودش به این سازمان حمایت خوبی از تیم فوتبال جم داشته است.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، بهرام رضائیان درباره شایعه پیرامون عدم حمایت منطقه ویژه پارس جنوبی از تیم فوتبال خود و واگذاری نماینده جم در لیگ برتر عنوان کرد: به شایعات در این خصوص توجه نکنید. هدف نفت از حمایت ورزش توجه به محیط پیرامونی در راستای مسئولیتهای اجتماعی اش است. تا الان هم هر تصمیمی گرفته شده و ادامه پیدا خواهد کرد، تصمیمی است که به سود هواداران و منطقه باشد. این فضای همدلی هم باید ادامه داشته باشد تا روزهای خوب خود را ادامه دهیم.
وی ادامه داد: قوانین و مقررات جاری باعث شده تا جلوی پرداختی مستقیم از سوی وزارت نفت به باشگاه گرفته شود و ما نتوانیم شرایطی که در لیگ یک داشتیم را ادامه دهیم. با همه این موارد اما تا الان تیم روپا بوده و خواهشم هم این است که به حواشی توجه نکنید.
رضائیان در پایان افزود: آقای سید پیروز موسوی از بدو ورودش به منطقه ویژه پارس جنوبی از تیم فوتبال حمایت کرده و از محل اسپانسرها و شرکتهای صنعتی منطقه توانسته 35 درصد پول جور کند و به تیم بدهد. پشتیبانی مناسبی نیز از تیم میشود و انشاءالله در آینده شرایط بهتر خواهد شد.
انتهای پیام