یک حاشیه از مجلس/
نام رئیس مجلس در لیست متأخرین جلسه امشب پارلمان/واکنش پزشکیان به تأخیر لاریجانی
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - عضو هیات رئیسه مجلس در نشست نوبت سوم پارلمان نام علی لاریجانی رئیس مجلس را به عنوان یکی از متاخیرین جلسه قرائت کرد.
تبسم مهر - عضو هیات رئیسه مجلس در نشست نوبت سوم پارلمان نام علی لاریجانی رئیس مجلس را به عنوان یکی از متاخیرین جلسه قرائت کرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نشست نوبت سوم (شامگاه شنبه) مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست مسعود پزشکیان آغاز شد که این جلسه با حواشی همراه شد.
بر این اساس احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی زمانی که لیست اسامی متاخرین جلسه شامگاهی مجلس را قرائت میکرد نام علی لاریجانی رئیس مجلس را نیز به عنوان تاخیرکنندگان جلسه اعلام کرد.
پس از اعلام علی لاریجانی به عنوان تاخیر کنندگان جلسه، مسعود پزشکیان که ریاست بخشی از جلسه امروز را برعهده داشت،گفت: آقای لاریجانی رئیس مجلس است نباید اسم ایشان در میان تاخیرکنندگان باشد، چرا که ممکن است در جلسهای حضور پیدا کرده باشد.
بر این اساس، امیرآبادی خطاب به پزشکیان عنوان کرد که به هر حال اسم ایشان در لیست تاخیرکنندگان بود و بنده هم باید آن را قرائت میکردم که در ادامه پزشکیان گفت سیستم احتمالا اشتباه کرده است.
در همین حال امیرآبادی عنوان کرد که سیستم درست بوده و اشتباهی صورت نگرفته است و پزشکیان نیز پاسخ داد: بخوانید؛ نخواستیم.
انتهای پیام/