آخرین مطالب

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس:

جمهوری اسلامی با تفکر مقاومت و پایداری از مسیرهای سخت عبور می‌کند اقتصادی

جمهوری اسلامی با تفکر مقاومت و پایداری از مسیرهای سخت عبور می‌کند

  بزرگنمایی:
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران با تفکر مقاومت و پایداری از مسیرهای سخت عبور می کند و دهه آینده دهه اقتدار اقتصادی خواهد بود.

محمدرضا پورابراهیمی


تبسم مهر به نقل از ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی در یادواره شهدای روستای کریم آباد گاوخانه اظهار کرد: یادواره شهدا و مراسم اینچنینی، بهای اسلام و تفکر شیعه است، اگر تکرار ایام ماه محرم و صفر و سوگواری اباعبدالله (علیه السلام) نبود، امروز محبت اهل بیت (ع) در دلهای شیعیان نبود.


وی حضور جوانان و نوجوانان در یادواره شهدا و آشنایی آنها با منش و تفکر شهدا را موجب انتقال تفکر شهدا به نسلی دانست که شهدا را ندید و ادامه داد: اگر خطری جمهوری اسلامی و مرزهای شیعه را تهدید کرد، از دل جوانی هایی که جنگ را ندیدند، شهید حججی‌ ها بیرون آیند و این نتیجه تفکر شهداست.

پورابراهیمی عنوان کرد: از جلسات شهدا باید درس و الگوی استمرار تفکر شهدا گرفت، امری که دشمن تمام تلاش خود را برای حذف آن گذاشته است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با اشاره به اینکه بعضی افراد بی ‌تقوایی کرده و می گویند مسئولان به فکر حل مشکلات اقتصادی مردم نیستند و خواستار مذاکره با آمریکا هستند، گفت: نتیجه مذاکره با آمریکا، برجام شد و با تمام تلاش جمهوری اسلامی توافقی صورت گرفت که مشکلات مردم را در عرصه اقتصادی حل کنیم.

وی با طرح این مسئله که البته انتقاد به برخی از عملکردهای داخل کشور وجود دارد و ما هم در مجلس نسبت به برخی از اقدامات منتقد هستیم، عنوان کرد: سوال اینجاست که به چه دلیل جمهوری اسلامی در برجام رفت.

پورابراهیمی گفت: برخی بی تقوایی می کنند و می گویند مسئولان فقط به فکر حماس و حزب الله و دیگران هستند، البته ما باید در حوزه شیعه و مسلمان نسبت به این مواضع از خودمان واکنش نشان دهیم و سکوت نمی کنیم، در برجام دو مسئله حل مشکلات اقتصادی و پذیرش محدودیت‌های هسته‌ای برای ایران بود، نه جنبش های منطقه ای، حماس و حزب الله و غیره.

وی خاطرنشان کرد: برداشتن تحریم‌ های نفت، بانکها و کشتیرانی باید در برجام برداشته می‌ شد که همه آنها در حوزه اقتصادی است، اما سرانجام این شد که رئیس جمهور ابله آمریکا تمام تعهدات را بر هم زد و هیچ چیز را انجام نداد و کشورهای دیگر را هم وادار کرد که از تعهداتشان در جریان برجام خارج شوند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مذاکره با کسی که ادبیات گستاخانه و قلدرمابانه در برابر همه کشورها دارد، چگونه باید انجام شود؟

پورابراهیمی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به واسطه تمسک و محبت اهل بیت (ع)، امروز پرچم عزت و افتخار را برافراشته است و دیگر کشورهای منطقه هم از آن الگو گرفته اند و به واسطه همین است که شیعیان یمن را به خاک و خون می‌کشند.

وی ابراز داشت: جمهوری اسلامی ایران در مواجه با دشمن ذره ای کوتاه نمی آید و آمریکایی ها اشتباه می کنند و مسیر غلط می روند.

پورابراهیمی گفت: در هشت سال دفاع مقدس، 36 کشور علیه جمهوری اسلامی ایران ایستاده بودند و به صدام کمک می کردند و ما با نیروهای جوان و دست خالی جنگیدند و مقاومت کردند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نتیجه این هشت سال پایداری، عزت و اقتدار و افتخار برای این کشور شد و امروز آمریکایی‌ها اعتراف دارند که ایران به قدرت برتر نظامی در منطقه تبدیل شده است.

وی افزود: آمریکا آرزوی براندازی نظام جمهوری اسلامی را به گور می‌برد و این اتفاق هرگز رخ نمی‌دهد و مسیری که به برکت خون شهدا در جمهوری اسلامی ادامه می یابد، موجب موفقیت نظام خواهد شد.

پورابراهیمی گفت: تا زمانی تفکر شهدا در جامعه است و تا زمانی که ولایتپذیری و تبعیت از رهبری که به عنوان افتخار ما ایرانیان وجود دارد، آمریکا هیچ اقدامی علیه ایران نمی‌تواند انجام دهد و ما از این گردنه سخت عبور می کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند