بزرگنمایی:
کرمانشاه_ جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر با حضور جمعی از فرهنگیان در کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش تبسم مهر، جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر ظهر امروز چهارشنبه با حضور جمعی از فرهنگیان در کرمانشاه برگزار شد.
ماشا الله پروین سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمانشاه اظهار داشت: استان کرمانشاهاستانی چهار فصل با جمعیت حدود دو میلیون نفر است که یک میلیون و 100 هزار نفر از این تعداد در شهرستان کرمانشاه سکونت دارد.
وی با بیان اینکه 51 درصد جمعیت آموزش و پرورش استان را زنان تشکیل داده اند افزود: این استان 24 منطقه آموزشی و 14 شهرستان دارد در این میان شهرستان کرمانشاه با 80 هزار جمعیت دانش آموزی بزرگترین و نوسود با 1100 دانشآموز کوچک ترین منطقه آموزشی است.
سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: آموزش و پررش استان کرمانشاه 345 هزار دانش آموز دارد که از این تعداد 20 هزار نوآموز پیش دبستانی هستند همچنین این استان دارای سه هزار و 653 مدرسه و 14 هزار و 500 کلاس درس است.
وی با بیان اینکه 63 درصد مدارس روستایی و 35 درصد کلاسهای درس نیز در روستاها هستند عنوان کرد: در راستای محرومیت زدایی در برخی روستاها به یک دانش آموز یک مدرسه داده ایم در حالی که در شهرستان کرمانشاه کلاس 40نفره هم داریم.
پروین با تاکید بر اینکه 51 درصد جمعیت فرهنگیان استان کرمانشاه را زنان تشکیل داده اند و این حاکی از مازاد نیروی زن در استان است گفت: 25 هزار و 600 نفر فرهنگی شاغل در استان کرمانشاه داریم که نسبت به سال قبل سه درصد به دلیل بازنشستگی کاهش داشته اند و این زنگ خطری برای نظام آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه تا پنج سال آینده 400 هزار نفر در آموزش و پرورش بازنشسته خواهند شد بیان کرد: در میان فرهنگیان استان 1100 نفر با تحصیلات تربیت بدنی داریم که 800 نفر از این تعداد سرکلاس درس حاضر می شوند و مابقی درپستهای دیگر مشغول خدمت هستند.
سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان بسیاری ازپستهای ریاستی را افراد تحصیل کرده در رشته تربیت بدنی تصدی کرده اند گفت: برای درس تربیت بدنی کمبود نیرو داریم.
وی با بیان اینکه 2500 ساعت در هفته پرداخت حق التدریسی داریم افزود: بیش از 100 نفر کمبود نیرو در استان کرمانشاه به ویژه نقاط محروم وجود دارد.
پروین خاطرنشان کرد: در آموزش وپرورش 60 درصد معلمان دارای مدرک کارشناسی 19 درصد کاردانی و پایین تر و 21 درصد کارشناسی ارشد و بالاتر هستند در حالی که در رشته تربیت بدنی 62 درصد کارشناسی و 35 درصد کارشناسی ارشد و بالاتر و سه درصد کاردانی و پایینتر هستند و این حاکی ازجایگاه علمی تربیت بدنی است.