طرحهای محرومیتزدایی سپاه امنیت پایدار را به دنبال دارد
بزرگنمایی:
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین ایلام گفت: طرحهای محرومیتزدایی سپاه امنیت پایدار را به دنبال دارد.
به گزارش تبسم مهر سردار جمال شاکرمی عصر پنجشنبه در بازدید از طرح های قرارگاه محرومیت زدایی استان اظهار داشت: نقاط محروم، دور افتاده و سختگذر از مکانهای دارای اولویت سپاه برای خدمت رسانی است.
وی عنوان کرد: خدمت به مردم نجیب و شریف استان ایلام افتخار سپاه است و خدای بزرگ را شاکریم که این مدال خدمتگزاری امروز بر سینه همه پاسداران انقلاب در این منطقه میدرخشد.
وی افزود: یکی از طرح های محرومیت زدایی، آبرسانی به 130 هکتار از زمین های روستای «بردی» از توابع بخش زرین آباد است که در تلاش هستیم با همکاری جهاد کشاورزی استان و منابع طبیعی ، تا هفته بسیج آن را اجرایی کنیم، همچنین سالن ورزشی این روستا را با همکاری اداره کل ورزش و جوانان تکمیل خواهیم کرد.
شاکرمی تصریح کرد: مسجد این روستا نیز از دیگر طرح های قرارگاه محرومیت زدایی سپاه است که آن را نیز تکمیل و در اختیار مردم منطقه قرار خواهیم داد.
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین ایلام اضافه کرد: بند ذخیره آب روستای پل شکسته در شهرستان ملکشاهی نیز از دیگر طرح های قرارگاه در استان ایلام است که با یک کار فنی خوب شاهد رونق بخشیدن زمین های کشاورزی پایین دست بند در سال رونق تولید ملی خواهیم بود.