بزرگنمایی:
وزیر بهداشت از پوشش بیمه ای ۴۰ میلیون نفر در کشور خبر داد.
به گزارش تبسم مهر حسن قاضی زاده هاشمی ظهر جمعه در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد، افزود: 30 میلیون نفر در دولت های قبلی و 10 میلیون نفر در دولت فعلی بیمه شده اند.
هاشمی با تاکید بر پرداخت حقوق و مزایای پرسنل حوزه بهداشت ودرمان، گفت: متاسفانه در وزارت بهداشت از نیم میلیون جامعه هدف پرسنلی، حقوق 120 هزار نفر از درآمد وزارت بهداشت داده می شود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بیمه ها نیز نتوانسته اند تعهدات خود را عملیاتی کنند، اظهار کرد: در حوزه استان ها کسری اعتبار و معوقات علوم پزشکی ها محسوس است.
هاشمی با اشاره به اینکه باید به حقوق بازنشستگان توجه اساسی شود، عنوان داشت: امید است به نحوی عمل کنیم که رضایت مردم را از دست ندهیم و ارتقای پوشش خدماتی و حمایتی در بخش های مختلف را داشته باشیم.
وی به پوشش تامین دارویی در کشور اشاره کرد و گفت: گرانی در حوزه دارویی از جمله چالش های پیش رو است که توانستیم این مسئله را تاحدودی کنترل کنیم.
هاشمی با اشاره به افتتاح بیمارستان بزرگ یاسوج توسعه بیمارستانی در کهگیلویه و بویراحمد را خدمتی ارزشمند دانست و گفت: طی چهل سال گذشته اقدامات مناسبی در این استان انجام شده است.
وزیر بهداشت به افتتاح بیمارستان یاسوج و باشت و دهدشت در این سفر اشاره کرد و ابراز داشت: تلاش نمایندگان و متولیان برای تحقق و افتتاح این بیمارستان ها قابل تقدیر است.
هاشمی با بیان اینکه پوشش خدماتی و رفع مشکلات مردم مورد تاکید است، بیان داشت: پوشش تخت بیمارستانی یاسوج به نزدیکی متوسط تعداد تخت کشور رسیده است.
وی با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های مختلفی برای توسعه دارد، گفت: تعریف راهبرد اصولی و صحیح می تواند خروجی مناسبی را در توسعه و بهبود وضعیت رقم بزند.