مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی: کشت فراسرزمینی در اوگاندا مشروط به انجام مطالعات است
بزرگنمایی:
مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: کشت فرا سرزمینی در اوگاندا مشروط به انجام مطالعات است.
محمد علی بیجاری در دیدار هیأتی از اوگاندا با فعالان اقتصادی خراسان جنوبی اظهار کرد: در حوزه کشاورزی زمینه های سرمایه گذاری بسیار خوبی وجود دارد.
مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: با توجه به توان فنی و مهندسی در ایران و خراسان جنوبی و دغدغه هیأت اوگاندایی در زمینه انتقال آب، آماده همکاری در این زمینه هستیم.
وی افزود: کشت سرزمینی در کشور اوگاندا مدنظر است که البته نظر نهایی بعد از مطالعات داده خواهد شد.
مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت:کشت سرزمینی در اوگاندا در زمینه محصولاتی که پتانسیل آن وجود دارد و همچنین صنایع تبدیلی محصولات مد نظر از جمله مواردی است که در ارتباط متقابل می تواند مورد توجه قرار گیرد.
بیجاری اظهار کرد: ایجاد مجتمع های دامپروری با توجه به وضعیت مطلوب علوفه در کشور اوگاندا و ایجاد کشتارگاه برای کشتار دام می تواند مد نظر باشد که همه این موارد مشروط به مطالعات است.
وی با اشاره به اینکه ارتباط با کشور اوگاندا از طریق هوایی و دریایی می تواند صورت گیرد، یادآور شد: ارتباط با کشور اوگاندا متقابل و دو طرفه خواهد بود.