قنبرپور مدیر ورزشگاه شد؛
سرپرست جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد
ورزشی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - سرپرست باشگاه پرسپولیس برای انجام امور جاری تیم فوتبال این باشگاه سرپرست سرخپوشان را انتخاب کرد.
تبسم مهر - سرپرست باشگاه پرسپولیس برای انجام امور جاری تیم فوتبال این باشگاه سرپرست سرخپوشان را انتخاب کرد.
به گزارش خبرنگار مهر ، درحالی که هنوز وضعیت مدیرعامل و اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مشخص نشده است اما ایرج عرب به عنوان سرپرست باشگاه فعالیتهای سرخپوشان را مدیریت میکند.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در تازهترین اقدام خود محسن خلیلی مهاجم پیشین این تیم که سابقه آقای گلی با سرخپوشان را دارد را به عنوان سرپرست تیم فوتبال این باشگاه انتخاب کرد.
مدیر جدید تیم فوتبال پرسپولیس، امروز شنبه با حضور در باشگاه پرسپولیس در جلسهای با ایرج عرب، قرارداد همکاری را منعقد کرد تا مراحل دریافت کارت مدیر تیم توسط امور ورزشی باشگاه آغاز شود. به این ترتیب محسن خلیلی در بازی با پدیده در چارچوب دیدارهای جام حذفی روی نیمکت سرخپوشان خواهد نشست.
پیش از این مصطفی قنبرپور به عنوان مدیر تیم فعالیت میکرد که با نظر ایرج عرب وی به عنوان مشاور سرپرست و مدیر مجموعه ورزشی شهید کاظمی منصوب شد.