آخرین مطالب

80 هزار پروژه در دست اجرا داریم اقتصادی

80 هزار پروژه در دست اجرا داریم

  بزرگنمایی:
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه ۸۰ هزار پروژه عمرانی در دست اجرا داریم، نسبت به افزایش حجم پروژه های نیمه تمام هشدار داد.

به گزارش تبسم مهر وبه نقل از سازمان برنامه و بودجه، محمدباقر نوبخت در اولین نشست روسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها در سال جاری افزود: همکاران استانی من توجه داشته باشند که ملاک ارزیابی اینجانب، توان مدیریتی شما است که تا چه میزان در مدیریت و واگذاری طرح‌های عمرانی و اتمام طرح‌های اولویت‌دار نیمه‌تمام توفیق داشته باشید.

وی تصریح کرد: با توجه به تمام شرایط حساس و تاریخی کشور و مضایق مالی و اقتصادی، راهی جز اولویت بندی برنامه‌ها نداریم.

نوبخت در ادامه سخنان خود گفت: در شرایطی که چاره‌ای جز تقلیل هزینه‌های جاری نداریم، اما در عین حال به تمام مسوولان اجرایی تأکید کرده‌ایم که در پرداخت حقوق کارکنان خدوم دولت، نباید حتی یک روز هم تأخیر بیفتد.

معاون رییس‌جمهور ادامه داد: شما اگر حق را بگویید، به شما هجوم خواهند آورد، اما ما بر اساس آموزه های دینی از هجمه‌ها نباید هراس داشته باشیم و واقعیت‌گویی و مستند گویی را همواره باید سر لوحه وظایف و برنامه‌هایمان بدانیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در مورد پروژه‌های عمرانی گفت: در حالی که 80 هزار پروژه در دست اجرا داریم، حجم پروژه‌های نیمه‌تمام هم فزونی می‌گیرد، از این رو، درخواست من از همکاران استانی این است که هم سند توسعه استان را با جدیت دنبال کنند و هم سند آمایش سرزمین را در برنامه‌ریزی‌ها به دقت لحاظ نمایند و اهداف کمی را با همین محدودیت منابع، هدفمند پی‌گیری و دنبال کنند.

نوبخت اظهار داشت: اقتصاد کشور مجموعه عظیمی از کارهای زیر بنایی اقتصادی است و ما وظیفه داریم بدون محافظه کاری و بدون واهمه از بدگویی‌ها و تخریب‌ها، محکم و استوار به راهمان ادامه دهیم.

وی افزود: ما همواره نگاه و نگرش کارشناسی را در انجام امور و وظایف مد نظر داریم و به همین دلیل کارهایی که انجام می‌دهیم باید مانا و ماندنی باشند که نمونه آن اتصال دو استان به شبکه ریلی کشور بود که اتفاق افتاد.

نوبخت در بخشی از سخنان خود با اشاره به روند مذاکرات دو ساله انجام شده با کشورهای اروپایی و آمریکا و خروج آمریکا از برجام گفت: همان زمان به آقای رییس‌جمهور اطمینان دادیم که با همین منابع و مصارف می توانیم کشور را در سال 1397 به درستی اداره کنیم و اعلام کردیم که جای هیچ‌گونه نگرانی نیست و چنین هم شد.

وی تصریح کرد: گاه نگاه کارشناسی سازمان برنامه و بودجه کشور با نگاه برخی از اعضای دولت متفاوت است، اما آقای رییس‌جمهور همواره از نگاه و نگرش این سازمان دفاع کرده و قدردانی کرده است.

نوبخت گفت: از 386 هزار میلیارد تومان رقم بودجه سال 1397، صددرصد آن محقق شد و در عین حال که توانستیم منابع و مصارف را به درستی مدیریت کنیم، بیش از 54 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی را هم پرداخت کردیم.

وی افزود: سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان‌های استانی مسوولیت اجتماعی و رسالت تاریخی دارند و ما بسیار مسرور هستیم که این سازمان بازوی توانمندی است که در عین حال نیازهای مدیریتی وزارتخانه‌ها را هم برآورده می‌کند و بدون هیچ نوع محافظه کاری و دلهره، وظایف حساس تاریخی خود را ایفا می‌کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند