آخرین مطالب

من هم مشکل استراماچونی را دارم/ تا پایان دسامبر صبر می‌کنم ورزشی

من هم مشکل استراماچونی را دارم/ تا پایان دسامبر صبر می‌کنم

  بزرگنمایی:
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پاسخ مشکوکی به پیشنهاد تیم ملی امارات داد و گفت: من هم تقریبا مشکلی مشابه به آندره استراماچونی دارم ولی تا پایان ماه دسامبر صبر می‌کنم.

به گزارش خبرنگارتبسم مهر، گابریل کالدرون در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس با گل گهر که بعدازظهر امروز در سازمان لیگ برگزار شد، به تشریح شرایط تیمش پرداخت و به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

کالدرون گفت: مثل همه بازی ها دیدار فردا سخت است. این تیم را دیده ایم که چطور دفاع می کند. استقلال تهران و شهرخودرو برای بردن گل گهر مشکل داشتند. مطمئنا فردا بازی سختی در خانه داریم.

سرمربی پرسپولیس افزود: حتما برای زدن گل اول دردسر خواهیم داشت اما من برای همه حریفان احترام می گذارم و به این دیدار هم همینطور.

وی درباره احتمال ایجاد تغییر در ترکیب پرسپولیس اظهار داشت: فردا مشخص می شود. تیم کاملی داریم که هر بازیکنی خوب باشد بازی می کند.

کالدرون درباره اینکه گفته می شود 120 هزار دلار از پرسپولیس طلب دارد، تصریح کرد: شرایط خوبی نیست. بازیکنان پاداش نگرفته اند. بشار رسن هنوز طلب دارد. من از قسط اول قراردادم 40 درصد دیگر طلب دارم. تا پنج روز آینده تاریخی که برای قسط دوم وجود دارد تمام می شود؛ چیزی که من را نگران می کند. به هر حال من تا پایان دسامبر صبر می کنم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سئوال خبرنگارتبسم مهر مبنی بر جدایی استراماچونی از استقلال و اینکه آیا شما هم چنین رفتاری را در صورت عدم دریافت پول خواهید کرد؟تصریح کرد: استراماچونی کار بزرگی در استقلال انجام داد. من جزئیات اتفاقی که باعث رفتن او شد را نمی دانم اما من تقریبا همین مشکل را دارم. ولی من به خاطر احترامی که برای خودم قائلم و اصول و ارزش دارم و به خاطر احترام به بازیکن و هوادار این کار نکردم. تا آخر ماه دسامبر هم می مانم. من هرگز تیمم را سه روز قبل از بازی رها نمی کنم و تا 26 دسامبر کاری نمی کنم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا تا تاریخ فوق شرایط را تحمل می کند؟ گفت: تا آن موقع زمان داریم که مشکل را حل کنیم اما اگر این اتفاق نیفتاد باشگاه هم این زمان را دارد که مشکلات را حل کند. چیزی که در حال حاضر از همه چیز مهمتر است، بازی فردا است.

کالدرون درباره اینکه گفته می شود سیامک نعمتی و امید عالیشاه را همچنان به دلیل بی انضباطی در لیست بازی قرار نداده است؟ اظهار کرد: جریمه ورزشی که من برای این بازیکنان درنظر گرفتم تمام شد. آنها بازی قبلی در لیست نبودند. جریمه آنها تمام شد و این قضیه که در لیست باشند یا نه تصمیم فنی است و به خاطر رفتار بدشان نیست.

سرمربی پرسپولیس درباره پست جنجالی توییترش که قهرمانی بحرین را در جام خلیج فارس تبریک گفته بود، یادآور شد: من شخصا پیگیری نمی کنم که چه موارد سیاسی وجود دارد. اگر کسی از پست من درباره بحرین ناراحت شد معذرت می خواهم. این پست را گذاشتم چون من در بحرین مربی بوده ام و رفتار خوبی با من داشتند. اگر  به یک کشور عربی هم بروم و ببینم پرسپولیس موفق شده است، به این تیم هم تبریک می گویم. برای چنین تبریکاتی انگیزه سیاسی نداشته و ندارم.

کالدرون درباره پیشنهادش از تیم ملی فوتبال امارات گفت: من با دویست درصد توانم در خدمت پرسپولیس هستم. همه چیز را پس از ماه دسامبر بررسی می کنم. الان درخدمت تیمی هستم که در آن با تمام جانم کار می کنم.

 خبرنگار:رضاباباعلی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند